Σταματήστε τις εχθροπραξίες

Σταματήστε τις εχθροπραξίες

Η ΔΙΑΡΚΗΣ σύγκρουση διαφόρων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιων εφημερίδων φιλικών προς την κυβέρνηση με τον Πάνο Καμμένο, το μόνο που επιτυγχάνει είναι να ρίχνει νερό στον μύλο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΕΙΝΑΙ γνωστό ότι οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος έχουν διαφορετική ιδεολογική αφετηρία και αυτόνομο πολιτικό ρόλο. Αυτό το γνώριζε πολύ καλά ο Αλέξης Τσίπρας όταν συγκρότησε τον κυβερνητικό συνασπισμό. Γι’ αυτό απορούμε με την εμμονή διαφόρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να θέτουν διαρκώς ζήτημα Καμμένου και Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τους ΑΝΕΛ ήταν αναγκαστική, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκονταν σε ομηρία από το παλιό πολιτικό σύστημα που εκφράζουν η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Πάνου Καμμένου στον κυβερνητικό συνασπισμό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει ιδεολογική κατεύθυνση και θέσεις για διάφορα ζητήματα, μεταξύ των οποίων και το Σκοπιανό. Άλλωστε ώσπου να φτάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή για ψήφιση θα έχει τελειώσει και ο χρόνος της παρούσας κυβέρνησης. Μέχρι τότε επιβάλλεται ανακωχή ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους γιατί οι εχθροπραξίες θολώνουν την εικόνα και δίνουν ευκαιρία στη ΝΔ για άγρια σπέκουλα.

ΕΙΜΑΣΤΕ σίγουροι ότι με την έλευση του Πάνου Καμμένου από τις ΗΠΑ ο πρωθυπουργός θα διαχειριστεί την κατάσταση για να επανέλθει η ηρεμία και η κυβέρνηση να συνεχίσει απερίσπαστα το έργο της για την επίλυση των καυτών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός και η χώρα.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/344541-Stamateste-tis-echthropraxies ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...