Σε υψηλούς ρυθμούς κινείται η επισκεψιμότητα λόγω του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος στη Ναυπακτία.

Και σήμερα Δευτέρα, πολλοί ήταν αυτοί που επιλέξαν την περιοχή μας για να αποδράσουν επωφελούμενοι την αργία του Αγ. Πνεύματος.Οι επιχειρήσεις της εστίασης θα πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα ενώ οι ίδιοι οι επαγγελματίες είχαν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης και ασφάλειας, εφαρμόζοντας στο ακέραιο τα πρωτόκολλα που επιβλήθηκαν κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Τα τραπεζοκαθίσματα βρίσκονται στις σωστές αποστάσεις όπως και ο εξοπλισμός των παραλιών, ενώ και οι ίδιοι οι επισκέπτες δείχνουν τη δέουσα προσοχή και διάθεση στην εφαρμογή τους.

Αλλά και στα ορεινά υπήρξε αθρόα παρουσία επισκεπτών που προτίμησαν τη λύση του βουνού για το τριήμερο τους. Τα καταλύμματα στην πλειοψηφία τους είχαν ικανοποιητική πληρότητα με τις πεζοπορίες και τις βόλτες στο ύπαιθρο να κυριαρχούν.

Η Ναυπακτία έτσι κι αλλιώς παραμένει ασφαλής προορισμός για τον οδικό τουρισμό,προσπαθώντας να βγει αλώβητη από τις συνέπειες της πανδημίας, ατενίζοντας το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Σκοπός των επαγγελματιών του τουρισμού και της εστίασης είναι να μη διαταραχτεί το καλό κλίμα και η εικόνα που υπάρχει ώστε και αυτό το καλοκαίρι να αποτελέσει η περιοχή μας ασφαλής προορισμός διακοπών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...