Στον ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Στον ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!
Και οι Λιάγκας- Σκορδά; Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; Έρχεται και η Ναταλία Γερμανού; Ολοι στον ΑΝΤ1 την νέα τηλεοπτική σεζόν;
Μεγάλο μεταγραφικό και οικονομικό “άνοιγμα” κάνει αυτό το καλοκαίρι ο ΑΝΤ1. Μετά την “κατάκτηση” του ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά που έφερε τα πάνω κάτω στο Mega, ένα ακόμα μεγάλο όνομα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποτελεί μέλος της τηλεοπτικής του οικογένειας.

Ο παρουσιαστής στις συναντήσεις που είχε με στελέχη του καναλιού αποδέχθηκε πρόταση για να είναι οικοδεσπότης βραδινής εβδομαδιαίας εκπομπής. Ο Αρναούτογλου θα βρεθεί στην οικογένεια του ΑΝΤ1 μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας με το Mega.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού στις 5 Αυγούστου του 2013. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει παρουσιάσει πολλά και διαφορετικά είδη τηλεοπτικών εκπομπών με εξαιρετική επιτυχία. Από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 μετά την υπογραφή συμβολαίου αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι“.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σταθμός, πρόσθεσε στο δυναμικό του και τη Ναταλία Γερμανού, η οποία όμως δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...