Συνάντηση της διοίκησης του Ναυπακτιακού με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού

Με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό είχε την ευκαιρία να συναντηθεί η Διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Ναύπακτο και το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο.

Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα όπως το ταρτάν του γηπέδου, κάτι που αξίζει να σημειωθεί πως ομόφωνα είχε κατατεθεί ως αίτημα από τα αθλητικά Σωματεία της περιοχής στον κ.Συναδινό σε προηγούμενη επίσκεψή του.

Όσον αφορά στην αποξήλωση της σκεπαστής, η Διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα ζήτησε η νέα σκεπαστή που θα δημιουργηθεί να καλύπτει μεγαλύτερο εύρος κερκίδων, ενώ κατατέθηκε αίτημα για νέο χλοοτάπητα και φωτισμό στο βοηθητικό γήπεδο. Τέλος, δια στόματος του Προέδρου του μεγαλύτερου αθλητικού Σωματείου της περιοχής, Ντίνου Τσουκαλά προτάθηκε στον Γενικό Γραμματέα από κοινού συνάντηση με την Περιφέρεια, ώστε να εξασφαλιστεί επιπλέον χρηματοδότηση για το σύνολο των ανωτέρω έργων.

Για την πορεία των έργων που θα λάβουν χώρα το επόμενο χρονικό διάστημα στο στάδιο,μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Nafpaktianews ο Γ.Γ.Α κ. Ιούλιος Συναδινός,ενώ μας αποκάλυψε ότι επίκειται και επίσκεψη του αρμόδιου υπουργού κ. Βασιλειάδη προκειμένου να ανακοινώσει το μεγάλο έργο του ταρτάν.

Ο κ. Συναδινός,μίλησε και για το στέγαστρο που αναμένεται να απομακρυνθεί,ενώ ο κ.Αλεξόπουλος (πρόεδρος της επιτροπής σταδίου) ,μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο από το επόμενο διάστημα όλοι,αθλούμενοι και επισκέπτες του σταδίου,θα εισέρχονται σ’αυτό,μέσω του συστήματος ελεγχόμενης εισόδου (τουρνικιέ).

Στην κάμερα επίσης του Nafpaktianews,μίλησε και ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος,ο οποίος αναφέρθηκε στα επικείμενα έργα και την κατασκευή του ταρτάν,κάτι που αναμένεται να συμβεί  σύντομα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...