Συνελήφθησαν τρία άτομα για εκβίαση στο Μεσολόγγι

Οι δράστες απαίτησαν χρήματα από καταστηματάρχη, ένεκα οικονομικής του οφειλής

Συνελήφθησαν προχθές (6-2-2013) το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 35, 30 και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας 43χρονος ημεδαπός ο οποίος ήταν ο εντολέας των τριών συλληφθέντων.

998astunomiaΕιδικότερα προχθές (6-2-2013) αργά το απόγευμα, οι τέσσερις δράστες μετέβηκαν σε κατάστημα 31χρονου ημεδαπού, στο Μεσολόγγι, απαιτώντας από τον ιδιοκτήτη το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, ένεκα χρηματικής οφειλής του προς τον 43χρονο.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού οι τρεις συλληφθέντες απείλησαν και ράπισαν τον 31χρονο προκαλώντας του ελαφρές σωματικές βλάβες.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και τον εντοπισμό των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου με αποτέλεσμα τη σύλληψη των τριών ημεδαπών λίγες ώρες αργότερα.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 35χρονου και του 29χρονου έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για παρόμοια αδικήματα που  έχουν διαπράξει.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του κ Ανακριτή Μεσολογγίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...