Συνεχίζει με νίκες ο Ατρόμητος.Πάτησε και τον Αλυζιακό.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Ατρόμητος έκανε την ανατροπή και πήρε άνετη νίκη με 1-4  με τον Μύτικα. Στο 3’ ο Κατσαούνης εκτέλεσε κόρνερ και με κεφαλιά ο Παπανικόλας έκανε το 1-0. Στο 17’ ο Παπαποστόλου η μπάλα ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα 1-1. Στο 20’ μετά από κόρνερ του Παπαποστόλου κεφαλιά του Καρακώστα η μπάλα στα δίχτυα 1-2. Στο 33’ ο Καρακώστας ανατρέπει τον Κατσαμπήρη μέσα στην περιοχή πέναλτι για το Μύτικα, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Κατσαούνης αλλά ο φορμαρισμένος και εξαιρετικές ικανότητες νεαρός γκολκίπερ του Αντιρρίου Καραδήμας αποκρούει κρατόντας το 1-2 για την ομάδα του.

65’Με κοντινό πλασέ του Καλαβρουζιώτη ο Ατρόμητος διευρύνει το σκορ σε 1-3. Στο 75’ ο Παπαποστόλου αποφεύγει δυο αντιπάλους πασάρει στον Ευθυμιόπουλο και με διαγώνιο πλασέ διαμορφώνει το σκορ σε 1-4.

Μύτικας: Σακουφάκης, Γεωργαλής, Κατσαμπίρης, Χαντζάρας, Αποστολάκης (88’Δρακάς), Παβέλης, Λιάγκος, (70’ Μουρελάς), Κατσαούνης, Ρετούλης, Παπανικόλας, Κατσαούνης Σ.

Αντίρριο: Καραδήμας, Καρακώστας, Παπαδόπουλος Α.(Καζανάς), Πετσίνης, Κουβέλης, Ταμπάκης, Βαρελάς, Κυρίτσης (84’ Μανδέλος), Καλαβρουζιώτης , Κάκκος (70’Ευθυμιόπουλος), Παπαποστόλου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...