Σωκράτης: «Θα μιλήσω στο γήπεδο» – Μαρινάκης: «Ο Σωκράτης είναι από τους λίγους που μας έχουν τιμήσει ως χώρα»

Σωκράτης: «Θα μιλήσω στο γήπεδο» – Μαρινάκης: «Ο Σωκράτης είναι από τους λίγους που μας έχουν τιμήσει ως χώρα»
Μαρινάκης

Σήμερα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπέγραψε στον Ολυμπιακό και θα είναι παίκτης του για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Στη συνέχεια, ο διεθνής στόπερ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων».

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος είναι η ομάδα που από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον. Με περίμενε η ομάδα του Ολυμπιακού, η πρόταση ήταν πολύ καλή. Ήταν εύκολο να πω το ναι.

Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να τελειώσω την καριέρα μου, αλλά να νικήσω, να αποδείξω πως ό,τι έχω πετύχει στην καριέρα μου το έχω κάνει με κόπο και ότι έχω στόχους ακόμη. Από την πρώτη στιγμή, είχα πει ότι ήρθα για να κερδίσω και να είμαι πρωταγωνιστής. Θα μιλήσω στα λόγια, όπως είπε ο πρόεδρος τα πολλά λόγια είναι περιττά” ανέφερε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: «Τον Σωκράτη τον γνώρισα πριν τρία χρόνια μου είχε κάνει εντύπωση, ως άνθρωπος. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν την καριέρα του στην Ευρώπη. Ο Σωκράτης είναι από τους λίγους Έλληνες που μας έχουν τιμήσει σαν χώρα.

Κρατάει ψηλά τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Κάθε μέρα χτίζουμε, από τη στιγμή που έχουμε μεγάλη διαφορά, αυτό δεν μας σταματάει να επενδύουμε. Καλό είναι να έχουμε κοντά μας προσωπικότητες σαν τον Σωκράτη.

Πιστεύω ότι τα επόμενα 2,5 χρόνια με τον Σωκράτη θα είναι δημιουργικά  και γεμάτα επιτυχίες. Ήταν εύκολη απόφαση να πληρώσεις χρήματα παραπάνω και να επιβραβεύσεις την αξία του ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει στην Ελλάδα να σεβόμαστε αξίες και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν υψώσει ψηλά την ελληνική σημαία στην Ευρώπη. Βλέπει την οργάνωση και πράττει ανάλογα».

Πηγή: filathlos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...