ΤΑΙΠΕΔ: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τους εργοταξιακούς χώρους στο Αντίρριο

Είναι αυτό που θέλουμε;

Τις οικονομικές προσφορές των πέντε Επιλέξιμων Επενδυτών αποσφράγισε σύμφωνα με το capital.gr κατά τη σημερινή συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ και ενέκρινε τον Πίνακα Κατάταξής τους για την πώληση του ακινήτου που βρίσκεται στον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίο – Αντίρριο.

Πρώτος Επιλέξιμος Επενδυτής στον ως άνω Πίνακα Κατάταξης αναδείχθηκε η εταιρεία ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΠΕΤΤΑΣ Α.Β.Ε.Ε..
Στα θετικά μέχρι αυτή την ώρα είναι ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ναυπακτίας και όπως έγραψε στο τοίχο του ο κ. Κοτρώνης πρόεδρος της Αιτωλικής Αναπτυξιακής είναι να δούμε τις προθέσεις του επιχειρηματία για το τι επένδυση θα πραγματοποιήσει στην περιοχή με όλους τους φορείς να έχουν δείξει τις προθέσεις τους με τις τοποθετήσεις τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τους εργοταξιακούς χώρους του Αντιρρίου υπήρχε μια πολύ σημαντική πρόταση και η οποία στο άκουσμα της έφερε ενθουσιασμό σε κατοίκους και φορείς και προερχόταν από την ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Τουριστική – Ξενοδοχειακες επιχειρήσεις με τον διακριτικό τίτλο WEST A.E. που είχε ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πλάνο που θα βοηθούσε σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής με πολλαπλά οφέλη , για τον Δήμο Ναυπακτίας , τους επιχειρηματίες της περιοχής και συγχρόνως θα πρόσφερε περισσότερες από 150 θέσεις εργασίας. Το πλάνο περιλάμβανε κατασκευή μαρίνας , πεντάστερου Ξενοδοχείου , συνεδριακούς χώρους και ανάπτυξη δράσεων ολόκληρο το χρόνο.

Ο ιδιοτητης της WEST AE κ Αντωνης Ποταμιτης δραστηριοποιείται στην περιοχής μας και συγκεκριμένα στο Μεσολογγι με το Πρότυπο υδροπονικό πάρκο που παράγει τοματίνια και τομάτα με την επωνυμία Todays , τους ξενώνες Πινακαδες καθώς και με εργοστάσιο παραγωγής μαρμελάδων , μελιού και φυστικοβούτυρου στο Τρίκορφο Ναυπακτίας με την επωνυμία evlogia και απασχολεί συνολικά 46 άτομα στην Αιτωλοακαρνανία.

Δήλωση Γκίζα για τους εργοταξιακούς χώρους

👉🏻Μετά την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με την ανάδειξη του 1ου επιλέξιμου επενδυτή για τους πρώην εργοταξιακούς χώρους του Αντιρρίου, θεωρούμε ότι επιβεβαιώθηκε το επενδυτικό ενδιαφέρον το οποίο και χαιρετίζουμε.

📌Η εξέλιξη αυτή αναδεικνύει την Ναυπακτία σε πόλο έλξης για επενδυτές, στοιχείο που θεωρούμε ότι δίνει σημαντική ώθηση στην περιοχή μας.

📌Ωστόσο, επισημαίνουμε για ακόμη μια φορά ότι, η όποια αξιοποίηση και πρέπει και οφείλει να συνάδει με τη βιώσιμη και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής στην οποία όλοι ανεξαιρέτως προσβλέπουμε



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...