Τα έψαλαν στο Μπαρμπαρούση στη Ναύπακτο.

Φραστική επίθεση δέχθηκε χθες το απόγευμα ο υπ.βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ.Μπαρμπαρούσης κατά την επίσκεψή του στη Ναύπακτο.

Ο υπ.βουλευτής βρέθηκε σε γνωστό κατάστημα της παραλίας της Ψανής.Στη θέα του,ομάδα νεαρών κρατώντας πανό διαμαρτυρίας φώναζαν εναντίον του συνθήματα για να εγκαταλείψει την πόλη.Ο κ.Μπαρμπαρούσης ψύχραιμος δεν αντέδρασε,ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξέρω ποιος ανέβασε την ανακοίνωση, όμως όποιος και αν είναι καλά θα έκανε να αναφέρει από ποιους δέχτηκε φραστική επίθεση ο Κος Μπαρμπαρούσης, πόσα άτομα ήταν η ομάδα νεαρών και τι ηλικίες, πόσα άτομα ήταν στο τραπέζι του Κου Μπαρμπαρούση και τέλος αν η αποχώρησή του είχε να κάνει με την εμφάνιση των νεαρών ή λόγω του περασμένου της ώρας ? Καλές είναι οι αναρτήσεις που αφορούν την επικαιρότητα στην πόλη μας, αλλά ποιο καλές θα ήταν αν ήταν εκτενέστερες και περισσότερο τεκμηριωμένες.

    • μάθε ΕΛΛΗΝΙΚΑ πρώτα και μετά κανε σχόλια ρεζίληδες σας φιλοξενούν εδώ στη ωραία πολύ και θέλετε να την κάνετε σαν την Αθηνα η την πατρίδα σας και τα μούτρα σας άπλυτοι

      • Εγω λοιπον που ξερω ελληνικα σου λεω να κανεις λιγη υπομονη και ερχονται τα κνσερβακουτια για τον λαιμο σου..μπορει ο ταγματασφαλιτης παππους σου να γλύτωσε αλλα εσυ οχι!

  2. Επειδή μου δημιουργούνται 2 απορίες, θα ήθελα να ρωτήσω τον James.
    1) Είσαι ο γνωστός James, o James Bond ?? και
    2) Όταν λες “δεν θα περάσει ο φασισμός” τι εννοείς. Από που δεν θα περάσει ακριβώς, από τη Ναύπακτο ή από τα περίχωρα, να ξέρουμε και εμείς.
    Λοιπόν, χωρίς αστεία τώρα. Αντιεξουσιαστές ή αναρχοκομμουνιστές μόνο στις σκιές και στα σκοτάδια θα περπατάτε πάντοτε, μέσα στην ψευτιά και στην κλεψιά και πάντα με κουκούλες. Άντε χάσου λοιπόν James.

  3. mala δεν μπορώ ρε φιλε να κάνω υπομονή θέλω να βρεθούμε σήμερα αύριο ότι ώρα θες και όπου θες.περιμένω απάντηση σοβαρή

  4. είναι βλακείες κάτι παιδάκια με όλη την σημασία της λέξης τα έτρωγε ο κολαρακος τους…… όσοι ήμασταν εκεί γελάγαμε ο κ.Μπαρμπαρουσης έφυγε μετά από 1 ώρα λόγο του προχωρημένου της ώρας. Μην λέμε αερολογίες έτσι για να λεμέ πράγματα (να είμαστε λίγο σοβαροί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...