Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τους 2 νεκρούς του σεισμού στη Κω

Τα συλλυπητήρια του για τους 2 νεκρούς που άφησε πίσω του ο σεισμός των 6,4 Ρίχτερ στην Κω, εκφράζει ο πολιτικός κόσμος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, εξέφρασε, εκ μέρους της κυβέρνησης, τη θλίψη για τον θάνατο των δύο ανθρώπων και ευχήθηκε “περαστικά” στους τραυματίες. Υπογράμμισε ότι ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή επαφή και με τους 3 υπουργούς, ενημερώνεται από τις 4 το πρωί και έχει πλήρη εποπτεία της κατάστασης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων,  Νίκος Βούτσης, με ανακοίνωση του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τους 2 νεκρούς.  «Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στους οικείους των νεκρών από τον ισχυρό σεισμό στην Κω και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Είμαστε όλοι στον πλευρό των κατοίκων της Κω, που δοκιμάζονται από τον σεισμό», ανέφερε.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των δύο νεκρών, από τον σεισμό στην Κω, εξέφρασε με ανάρτησή του στο Τwitter ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. «Είμαστε δίπλα στους Κώες» έγραψε ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανακοινώνοντας πως κλιμάκιο του κόμματος μεταβαίνει στην περιοχή. «Απαιτείται πλήρης ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να επουλωθούν άμεσα οι πληγές. Ήδη κλιμάκιο της ΝΔ μεταβαίνει στην περιοχή. Και στο πλαίσιο αυτό, θεώρησα αυτονόητη υποχρέωσή μου να ζητήσω από τον πρόεδρο της Βουλής την αναβολή της συζήτησης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον κ. Καμμένο» δήλωσε επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας προς τις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε στους τραυματίες γρήγορη ανάρρωση, αναφέρει στην ανακοίνωση της για τον σεισμό στην Κω η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Η Φώφη Γεννηματά είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο της Κω Γιώργο Κυρίτση  κι ενημερώθηκε για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τον σεισμό, εκφράζοντας του την αμέριστη συμπαράσταση της. Κλιμάκιο αποτελούμενο από τον αντιπρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινό (βουλευτή Δωδεκανήσου)και τον αρμόδιο τομεάρχη της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Μανιάτη, μεταβαίνει σήμερα στην Κω ώστε να διαπιστωθεί η έκταση των προβλημάτων και να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στα   άμεσα μέτρα ανακούφισης των κατοίκων και αποκατάστασης  της κοινωνικής και οικονομικής ζωής στο νησί.

Η σκέψη μας είναι στους νησιώτες μας στην Κω και τα άλλα νησιά. Ελπίζω το κράτος να ανταποκριθεί και να βοηθήσει άμεσα και αποτελεσματικά, αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε ανάρτησή του στο twitter, για τον σεισμό στην Κω.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/293647-Ta-syllypeteria-toy-politikoy-kosmoy-gia-toys-2-nekroys-toy-seismoy-ste-Ko ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...