Τελετή λήξης και απονομές μεταλλίων την Κυριακή παρουσία της υφυπουργού κ.Ζαχαράκη.

🎉 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Σοφίας Ζαχαράκη.

👉🏻 Παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού κ.Σοφίας Ζαχαράκη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στις 18:30’ στην παραλία Γριμπόβου, η Τελετή Λήξης και οι Απονομές των Μεταλλίων στους αθλητές και τις αθλήτριες τη μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε ποτέ στη Ναύπακτο, του 2022 Lepanto Formula Kite European Championship. Η βραδιά θα κλείσει με μία ανοικτή για όλους συναυλία από τους “Les SkartOi”!

✔️ Το 2022 Lepanto Formula Kite Europeans που πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας, της Περιφερειας Δυτικής Ελλάδας Περιφέρειας Δυτικής Ελλλάδας, της ΙΚΑ (International Kiteboarding Association) και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου ΙΑΣΩΝ, διεξάγεται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπάκτου και με την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας.

✔️ Η Διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Visit Greece), της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (World Sailing), της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Αετοσανίδας (HKA).





Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...