Τζανακόπουλος: Ο χρόνος δεν πιέζει την ελληνική πλευρά για το κλείσιμο της αξιολόγησης (Βίντεο)

Τζανακόπουλος: Ο χρόνος δεν πιέζει την ελληνική πλευρά για το κλείσιμο της αξιολόγησης

«ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ»

Στο χρονοδιάγραμμα σχετικά με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών λέγοντας πως “δεν είναι η ελληνική πλευρά αυτή η οποία πιέζεται”.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “δεν έχουμε χρηματοδοτικές ανάγκες. Επιδιώκουμε την όσο το δυνατόν συντομότερη λήξη των συζητήσεων. Αν οι εμπλεκόμενοι θέλουν να επιτύχουμε τους στόχους, ο χρόνος δεν πιέζει την Ελλάδα αλλά, πιέζει και άλλα κράτη μέλη που μπαίνουν σε προεκλογική διαδικασία. Η ελληνική οικονομία έχει πετύχει τους στόχους και δεν βρίσκω κανένα λόγο να υπάρξει τεχνίτη αναζωπύρωση της ελληνικής κρίσης”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια διέψευσε τα περί αύξησης του ΦΠΑ και μείωσης του αφορολόγητου σημειώνοντας πως ” δεν συζητείται οποιαδήποτε αύξηση του ΦΠΑ και τα δημοσιεύματα για ένταξη του αφορολόγητου στον αυτόματο διορθωτή δεν έχουν καμία βάση”.  

Επανέλαβε δε, ότι Το ΔΝΤ λέει ότι θα πρέπει να μειωθούν τα πλεονάσματα, η Γερμανία λέει ότι δεν συζητά μείωση των πλεονασμάτων, το πρόβλημα είναι μια πολιτική διαφωνία”. 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...