Την δημιουργία εκθετήριου τοπικών προϊόντων στο αεροδρόμιο Αράξου προτείνει ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Αγγελόπουλος

Την δημιουργία μέσα στους χώρους του Αεροδρομίου Αράξου ενός σημείου προβολής των τοπικών προϊόντων, με την μορφή εκθετηρίου, ζητά από τον Αερολιμενάρχη κ. Γιώργο Γκουβίτσα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο κ. Αγγελόπουλος, σε επιστολή που έστειλε την Πέμπτη στον κ. Γκουβίτσα, επισημαίνει την ανάγκη αξιοποίησης του Αεροδρομίου Αράξου για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων και υπογραμμίζει ότι η Περιφέρεια συντάσσεται απόλυτα και υποστηρίζει σχετική πρωτοβουλία που έχει αναληφθεί από την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Αχαΐας.

Στην επιστολή του ο κ. Αγγελόπουλος, μεταξύ άλλων, τονίζει ότι «η Ομοσπονδία Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών – Εμπορικών Σωματείων Ν. Αχαΐας απευθύνθηκε με επιστολή της μεταξύ άλλων και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να εξευρεθεί τρόπος προβολής και προώθησης των τοπικών προϊόντων της περιοχής μας στους τουρίστες που εξυπηρετούνται από τον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση του τουριστικού προφίλ της περιοχής μέσω της δημιουργίας ξεχωριστής τουριστικής ταυτότητας που σταδιακά θα τη χαρακτηρίσει και θα την καταστήσει άμεσα αναγνωρίσιμη και διακριτή ανάμεσα στους τουριστικούς προορισμούς, τόσο στους επισκέπτες όσο και στους εν γένει εμπλεκόμενους με τον τουρισμό. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς πάνω σε δράσεις που σκοπό έχουν την ανάπτυξη της πρωτογενούς μας παραγωγής και την εξωστρέφεια των τοπικών μας προϊόντων».

Και η επιστολή καταλήγει ως εξής: «Σύμφωνα με τα παραπάνω, παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα εξεύρεσης διαθέσιμων χώρων του αεροδρομίου προκειμένου να είναι δυνατή η προβολή και προώθηση τοπικών προϊόντων, όπως περιγράφεται στην επιστολή της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α».

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...