Την επόμενη Κυριακή η τελετή έναρξης των αγώνων ιστιοπλοίας ‘Ράλλυ Ιονίου’ στα Τριζόνια.

Την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023, στις 20.30, στο Νησί Τριζόνια του Δήμου Δωρίδος, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης των Αγώνων Ιστιοπλοΐας «Ράλλυ Ιονίου».To «Ράλλυ Ιονίου» είναι μια εξαιρετική και δημοφιλής αθλητική διοργάνωση, με συμμετοχή πλήθους ελληνικών και ξένων σκαφών, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 33ης Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου, με αφετηρία τα Τριζόνια και τερματισμό στο Κατάκολο του Δήμου Πύργου Ηλείας.

 Η Τελετή διοργανώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πάτρας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Δωρίδος, με την υποστήριξη της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και του Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο Αρίων».Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα ανάψει μετά από χρόνια ο ανακαινισμένος Φάρος του πίσω λιμανιού των Τριζονίων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Τα Τριζονήσια» θα οργανώσει χορευτική παράσταση με τη συμμετοχή του Λαογραφικού Πολιτιστικού Χορευτικού Ομίλου Ναυπακτίας «Ο Ανεμογιάννης».

Για τη σημαντική αυτή εκδήλωση, ο Αντιδήμαρχος κ.Δήμος Ταράτσας, αρμόδιος για θέματα τουρισμού-πολιτισμού, δήλωσε τα εξής: «Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την επιλογή του νησιού Τριζόνια του Δήμου Δωρίδος και την εκκίνηση των ιστιοπλοϊκών αγώνων ‘Ράλλυ Ιονίου’ στον τόπο μας. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Ιστιοπλοϊκό ΄Ομιλο Πάτρας, τους χορηγούς μας Περιφερειακή ΄Ενωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε.Δ. Στ.Ελλάδας) και Σύνδεσμο Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης Κορινθιακού  (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) “Ο Αρίων” και όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην προετοιμασία της διοργάνωσης.

Ο Δήμος Δωρίδος στηρίζει και ενισχύει όλες τις δράσεις με επίκεντρο τον Αθλητισμό-Πολιτισμό-Τουρισμό και στόχο την πολιτιστική και τουριστική τόνωση της περιοχής μας».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...