Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε ο Π.Σ. Ανάληψης

Anako;invsh

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσής μας. Ιδιαίτερα όμως πρέπει να σταθούμε στους Απόστολο και Δημήτρη Σπυρόπουλο για την οργάνωση, την εξυπηρέτηση και την διάθεση της κατάλληλης αίθουσας, καθώς και για την μίσθωση λεωφορείου για την μεταφορά των συγχωριανών μας από το χωριό. Η υποστήριξή τους ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική. Πολλές ευχαριστίες στους, Τσαπατώρη Κωνσταντίνο και την σύζυγό του για την προσφορά της βασιλόπιτας, τους δωροθέτες, Γιάννη Τασιόπουλο, Δημήτρη Καλτσή, Γεώργιο Άρχο, Σπύρο Βασιλόπουλο, Ευθύμιο Σαγώνα, Κώστα Σακέτο και τις χορηγούς Φωτεινή Κουσιοπούλου, Σταυρούλα Λιακώνη και Ολυμπία Ράμμου (όμιλος MARKET-IN), που μας στήριξαν για την πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς.
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: Κωσταντόπουλος Δημήτριος (Βουλευτής), Σπύρος Κωνσταντάρας (Δήμαρχος), Σκούρας Ευάγγελος (Αρχηγός Αντιπολίτευσης), Παπασημάκης Νικόλαος (Αντιδήμαρχος), Κότσαλος Κωνσταντίνος (Αντιδήμαρχος), Τσώλος Φώτιος (Δημοτικός Σύμβουλος), Παναγιώτης Μπέλλος (Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου) καθώς επίσης και ο Δημήτρης Κασόλας (Συγγραφέας).
Η καθολική συμμετοχή σας μας τροφοδότησε με δύναμη και όρεξη για ακόμα καλύτερες συναντήσεις και ανταμώματα, γλέντια και ουσιαστική επικοινωνία. Αυτή η αντάμωση μας έφερε όλους πιο κοντά και μας έκανε μια τεράστια παρέα. Για αυτό το λόγο και για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία κατοίκων του χωριού μας, ετοιμαζόμαστε σύντομα να κόψουμε άλλη μία πρωτοχρονιάτικη πίτα στο αγαπημένο μας χωριό. Σας περιμένουμε όλους…



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...