Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο συγχωριανο και ξάδελφο βουλευτή Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για την ερώτηση προς τον υπουργό σχετικά με τα χρήματα που λενε ότι δίνουν στους δήμους για τα αδέσποτα και όλοι το έχουν καραμέλα!!!

Θα ήθελα όμως και να του πω ως προς το πρώτο σκέλος για το τι κάνει ο Δήμος. Ότι σαν θεσμικός παράγων αυτού του τόπου πριν ρωτήσει τον υπουργό, θα έπρεπε να ρωτήσει πρώτα τον Δήμο μας. Τότε θα ήξερε, ότι την παραμονή της ερώτησης του, υπέγραψε ο ανάδοχος τού διαγωνισμού για τις τροφές που είναι για 4.5 μήνες και ότι παράλληλα ετοιμάζεται διαγωνισμός για το 23-24 ώστε να μην υπάρξουν κενά και ελλείψεις.

Οπότε πώς προκύπτει το θέμα μη σίτισης στα αδέσποτα του Δήμου μας. Θα του έλεγα επίσης ότι οι Δήμοι ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να έχουν κλείστες δομές και ότι ο νόμος που μπορεί και να έχει ψηφίσει, θεωρεί ότι το φυσικό περιβάλλον του Αδέσποτου είναι ο ΔΡΟΜΟΣ και ότι τα καταφύγια από τα προγράμματα αφορούν στη μη μόνιμη διαμονή και ορίζουν 30 θέσεις.Επίσης θα του γνωστοποιούσαμε ότι υπεύθυνη για ελέγχους είναι η Αστυνομία και θα έπρεπε και εκεί να κάνει μια επερώτηση γιατί δεν πράττει τα δέοντα και νόμιμα. Γιατί δεν ελέγχει για αστειρωτα ζωα και γεμίζουμε κουτάβια και υπάρχει αυτός ο φαύλος κύκλος, που όσα χρήματα και να διαθέσεις και όσοι φιλοζωοι και εθελοντες να υπάρχουν, δεν θα υπάρξει ποτέ τέλος.

Επίσης θα του έλεγα ότι στα 8 σχεδόν χρόνια που είναι βουλευτής στον νομό μας σε άλλες πόλεις δεν υπάρχει καν η λέξη σίτιση ή διαχείριση και οι δικαστικες διαμαχες δίνουν και παίρνουν αλλά δεν έγινε ούτε και γι αυτό ποτέ καμία ερώτηση.Θα λέγαμε και άλλα πολλά άλλα δεν ρωτηθηκα ποτέ!!!Ας είναι και έτσι όμως, δεοντολογικά λάθος θα έλεγα, ας δούμε τι απάντηση θα έχουμε και να επιμείνει για ΛΥΣΕΙΣ ουσιαστικές και εγώ σαν Εντεταλμένος και ο Δήμος μας είμαστε εδώ όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο για τα Αδέσποτα που είναι τα μόνα που δεν φταίνε. Διότι, τόσο σοβαρα θέματα δεν προσφέρονται για μικρόπολιτικές εντυπώσεις και σκοπιμότητες.

Διαβάστε ΕΔΩ την ερώτηση του βουλευτή



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...