Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την προσωπική της ζωή;

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την προσωπική της ζωή;
Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο περιοδικό ΟΚ, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ορισμένα αρνητικά που αφορούν την ίδια, αλλά και το αντίκτυπο που έχουν στους συντρόφους της.
 “Η µύτη µου είναι μεγάλη, έχω πάρει κιλά, έχω χάσει κιλά. Στο μέλλον φαντάζομαι ότι θα ασχολούμαι µε το αν έχω ή όχι ρυτίδες. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να το αντιμετωπίσω. Είναι πράγματα που ξέρω ότι δεν έχουν µεγάλη ουσία. Ακόμη κι όταν όλα είναι στη θέση τους, βρίσκω πάντα κάτι να ασχοληθώ. Μου αρέσει να έχω κάτι να διορθώσω. Έτσι έχω έναν στόχο. Μόλις φτιάξει αυτό, πρέπει να χαλάσω κάτι άλλο, διαφορετικά βραχυκυκλώνω”.

Οι παραπάνω ανασφάλειες επηρεάζουν την προσωπική της ζωή; “Για να είµαι δίκαιη, γιατί µου το έχουν πει και άνθρωποι µε τους οποίους ήµουν ζευγάρι στο παρελθόν και πλέον διατηρούµε πολύ καλές φιλικές σχέσεις, έχει να κάνει µε το ότι βαριέµαι πάρα πολύ γρήγορα. Και θεωρώ ότι αρχίζει να βαριέται κι ο άλλος. Είµαι από τους απαισιόδοξους στις σχέσεις. Πάντα περιµένω το χειρότερο, για να χαρώ όταν έρθει το καλύτερο. Κάποια στιγµή κουράζοµαι και αυτή την κούραση τη µεταβιβάζω στον άλλον ή αλλάζει η συµπεριφορά µου. ∆εν έχω υπάρξει επαρκής σύντροφος. Μου καταλογίζω πάρα πολλά πράγµατα. Όχι άλλο, τρίτο πρόσωπο. Μου καταλογίζω έλλειψη ενασχόλησης και ενδιαφέροντος. ∆εν ξέρω αν µπορώ να αλλάξω. Έχοντας µεγαλώσει ως µοναχοπαίδι, προφανώς επαναλαµβάνω το ίδιο µοτίβο σε όλες µου τις σχέσεις”

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...