Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Νίκος Λεπενιώτης, και ο κ. Θεόδωρος Τζαβιδόπουλος, Sponsorship Manager της bwin Greece, Μεγάλου Χορηγού της ομάδας μας, παρέδωσαν στον κύριο Φίλια Αθανάσιο, Επιμελητή της Α΄Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πάτρας «Καραμανδάνειο», υγειονομικό υλικό και τεχνολογικό εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου.Η δράση αυτή γίνεται εδώ και αρκετό καιρό από την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Bwin και με αυτό το τρόπο θέλουν ευχαριστήσουν – ενισχύσουν την προσπάθεια των γιατρών και γενικότερα των εργαζομένων στα νοσοκομεία της χώρας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Νίκος Λεπενιώτης, και ο κ. Θεόδωρος Τζαβιδόπουλος, Sponsorship Manager της bwin Greece, Μεγάλου Χορηγού της ομάδας μας, παρέδωσαν στον κύριο Φίλια Αθανάσιο, Επιμελητή της Α΄Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πάτρας «Καραμανδάνειο», υγειονομικό υλικό και τεχνολογικό εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου για την αφοσίωση τους στον αγώνα κατά της πανδημίας του Covid-19!

Δείτε βίντεο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...