Το μήνυμα του απερχόμενου δημάρχου Δωρίδας Γιώργου Καπεντζώνη-Μάχες και αγώνες μας περιμένουν και στο μέλλον

Αγαπητοί Συμπολίτες μου,

Σεβόμενος απόλυτα το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στο Δήμο Δωρίδος, συγχαίρω τον επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τη Δωρίδα» Δημήτρη Γιαννόπουλο για την επιτυχία του, όπως και τα λοιπά μέλη της παράταξής του.

Η παράταξή μας θα υπηρετήσει και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο τους πολίτες. Ενωμένοι, μελετημένοι και εποικοδομητικοί θα ασκήσουμε τα καθήκοντα μας σαν μείζονα μειοψηφία. Με σκοπό, αφενός να εκπληρώνουμε σωστά το θεσμικό μας ρόλο, αφετέρου να συνδράμουμε με την εμπειρία μας στην προώθηση λύσεων για μεγάλα ζητήματα του Τόπου μας. Πρωταρχικός στόχος όλων μας οφείλει να είναι η ανάπτυξη της Δωρίδας και μόνο. Δώσαμε πολλές μάχες από το μακρινό 2011 να αλλάξουμε προς το καλύτερο τη Δωρίδα· και τα καταφέραμε!

Παράλληλα, ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη της παράταξής μας σε δημοτικά και τοπικά ψηφοδέλτια, την οικογένειά μου, και όλον τον κόσμο για την στήριξή του κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δώσαμε όλοι μας ένα δύσκολο και κάποιες φορές άνισο αγώνα, που αυτή τη φορά δεν στέφθηκε μεν με επιτυχία, αλλά μας βρίσκει όλους μια γροθιά την επόμενη μέρα.

Μάχες και αγώνες μας περιμένουν και στο μέλλον…

Με σεβασμό και εκτίμηση,
Γιώργος Καπεντζώνης 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...