Το πάλεψε και πήρε βαθμό ο Α.Ο. Λυγιάς

Δείτε σε λίγο ολόκληρο τον αγώνα και τις καλύτερες φάσεις
Παρότι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ ο Α.Ο. Λυγίας ισοφάρισε ισάριθμες φορές και αναδείχτηκε ισόπαλος με 2 – 2 με τον Απόλλωνα Δοκιμίου.

Η ομάδα του Φώτη Δημητρόπουλου δεν παράτησε σε κανένα σημείο τον αγώνα και επιβραβεύτηκε φτάνοντας στην ισοπαλία.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι παίρνοντας προβάδισμα στο 8ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Μπαλάφα μετά από πάσα του Ξευγένη. Ο Ξευγένης στη συνέχεια είχε μεγάλη ευκαιρία πλασάροντας άουτ σε τετ α τετ με τον Ασημακόπουλο, ενώ ο Μπαλάσκας έκανε πολύ καλή επέμβαση σε γυριστό σουτ του Κατσίκα. Στο 45΄ ο Κατσίκας βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε το σουτ με το Μπαλάσκα να βρίσκει τη μπάλα, που όμως κατέληξε στα δίχτυα για το 1 – 1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές και ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα με σουτ του Καμμένου λίγο έξω από την περιοχή στο 63ο λεπτό. Στο 78΄ ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε φάουλ, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν, ο Δημητρόπουλος διεκδίκησε τη μπάλα που έφτασε στον Κοτσέτσο ο οποίος πλάσαρε από κοντά για το 2 – 2. Στα επόμενα λεπτά το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Αποστολόπουλος, Βασιλόπουλος (87΄ Μπρούμας Σ.), Γκόγκα, Ζαρκαδούλας, Ζαμπάρας, Κουτσαυτίκης (94΄ Χουλιάρας), Κάκκος (67΄ Κερασιάς), Κατσίκας, Δημητρόπουλος, Κοτσέτσος (90΄ Κοσανδιανός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Ανδρέας Κονδύλης): Μπαλάσκας, Τσακανίκας Ι., Καταρέλος, Μυλωνάς, Ψηφής, Κόκκαλης, Ξευγένης (65΄ Κονδύλης), Δαλαγιώργος (57΄ Κοσυφαρίνης), Καμμένος (79΄ Αθανασίου Α.), Μπαλάφας (72΄ Γιαννακάς), Σπυριλιώτης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...