Το Bitcoin ανέβηκε 4,3%, στα 2.400 δολάρια η αξία τους

Το ψηφιακό συνάλλαγμα Bitcoin έπιασε νέο ρεκόρ τη Τετάρτη με την αξία ενός Bitcoin να φτάνει περίπου τα 2.400 δολάρια, ενώ η ζήτηση για κρυπτοσυναλλάγματα συνεχώς ανεβαίνει όπως και η δημιουργία νέων ηλεκτρονικών νομισμάτων και την ανάπτυξη start-up επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τεχνολογία Blockchain.

  To Blockchain είναι η τεχνολογία πίσω από το Bitcoin, είναι ένα ψηφιακό οικονομικό ημερολόγιο που συντηρείτε από δίκτυο υπολογιστών που μπορούν να εντοπίσουν την κάθε κίνηση κεφαλαίων, χωρίς να χρειάζεται κεντρικό ρυθμιστή.

  Το Bitcoin έφτασε το ρεκόρ των 2.409 δολαρίων στη πλατφόρμα BitStamp με άνοδο 4,3% από τη προηγούμενη αξία, η οποία βρισκόταν στα 2.363 δολάρια. Το τελευταίο χρόνο το συγκεκριμένο ψηφιακό νόμισμα έχει διπλασιάσει την αξία του, κατά ένα μεγάλο ποσοστό αυτό οφείλεται στον «υπόκοσμο» που δραστηριοποιείτε στο διαδίκτυο, σύμφωνα με ειδικούς κυβερνασφάλειας και το μέγεθος της αξίας του, η συνολική αξία τους είναι μεγαλύτερη από το διπλάσιο με τον κοντινότερο ανταγωνιστή τους από τα εκατοντάδες αντίστοιχα ηλεκτρονικά συναλλάγματα που ανταγωνίζονται. Επίσης άλλος ένας λόγος για τη συνεχόμενη άνοδο του Bitcoin είναι η αύξηση στη ζήτηση στη πώληση άλλων ψηφιακών συναλλαγμάτων μέσω «Αρχικές Νομισματικές Προσφορές», ή ΑΝΠ. Με τα ΑΝΠ δίνετε η δυνατότητα σε start-up επιχειρήσεις να πουλήσουν διάφορα ηλεκτρονικά συναλλάγματα για άλλα ηλεκτρονικά συναλλάγματα ώστε να συγκεντρώσουν κεφάλαιο χωρίς καμία επίβλεψη από αρχή.
  Ο διευθύνον σύμβουλος της DoubleLine Capital, Τζέφρι Γκάντλατς, δήλωσε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, «To Bitcoin 100% πάνω σε λιγότερο από 2 μήνες. Η Σαγκάη 10% κάτω το ίδιο χρονικό διάστημα, σε σύγκριση με τις διεθνής περισσότερες μετοχές. Μάλλον δεν είναι σύμπτωση!». Η υψηλή ζήτηση για Bitcoin στην Ιαπωνία επίσης έχει ωθήσει στην άνοδο των εικονικών συναλλαγμάτων που μπορούν να μετακινηθούν  σαν κανονικά χρήματα σε όλο τον κόσμο, γρήγορα και ανώνυμα χωρίς την ανάγκη μιας κεντρικής αρχής.   

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/285398-To-Bitcoin-anebeke-4-3-sta-2-400-dolaria-e-axia-toys ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...