Τσεκάρει Λούι ο Ατρόμητος

Στις προπονήσεις του Ατρομήτου θα συμμετέχει τις επόμενες μέρες ο Μπράιαν Λούι, γνωστός από τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης και υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει τα χέρια με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ από την Αργεντινή αγωνίστηκε μια τριετία στην Τρίπολη και το περασμένο καλοκαίρι αρνήθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του, ψάχνοντας ένα καλύτερο συμβόλαιο σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Μάλιστα, βρέθηκε κοντά σε γερμανική ομάδα αλλά την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του χάλασε.

Ο Λούι δεν βρήκε ομάδα ούτε τον Ιανουάριο με αποτέλεσμα να παραμείνει άνεργος μέχρι και σήμερα. Το τελευταίο διάστημα είχε δοκιμαστεί σε ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον και από ομάδες της Αργεντινής.

Ο εκπρόσωπος του Χουάν Κρουζ Ογιέρ ζήτησε από τον Ατρόμητο να συμμετέχει στις προπονήσεις, προκειμένου να βρει τη φόρμα του. Το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών είναι πιθανό αλλά εξαρτηθεί από την κατάσταση που βρίσκεται ο παίκτης, τις προτάσεις που ίσως έχει αλλά και το οικονομικό.
 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/278152-Tsekarei-Loyi-o-Atrometos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...