Υποψηφιότητα για γραμματέας της ΝΔ και ο Νίκος Νικολόπουλος

Υποψηφιότητα για γραμματέας της ΝΔ και ο Νίκος Νικολόπουλος

Εβδομάδα εσωκομματικών διεργασιών ξεκινά για τη ΝΔ, καθώς την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει η ΚΟ του κόμματος και την Πέμπτη θα εκλεγεί ο νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής.

Στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ μετά τις εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να δώσει ένα σαφές δείγμα των προθέσεών του, με έμφαση σε ουσιαστικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στο κράτος, ενώ είναι αποφασισμένος να στείλει πολλαπλά μηνύματα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, πως θα γίνουν όλα όσα πρέπει έτσι ώστε η χώρα να αρχίσει να πορεύεται στο δρόμο της ανάπτυξης.

Ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τους βουλευτές να συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα με τους υπουργούς και την κυβέρνηση, ενώ ήδη έχει ξεκαθαρίσει στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου πως θα πρέπει να έχουν τις πόρτες τους ανοιχτές στους βουλευτές, αλλά και στους πολίτες, έτσι ώστε να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Η ΚΟ θα εκλέξει και τον γραμματέα της που, όπως φαίνεται, θα είναι ο βουλευτής Θανάσης Μπούρας.

Την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Πολιτικη Επιτροπή του κόμματος υπό τον Αντώνη Σαμαρά στα γραφεία της Συγγρού για την εκλογή του νέου γραμματέα που θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Ο εκλεκτός της ηγεσίας του κόμματος φαίνεται πως είναι ο συνδικαλιστής Φίλιππος Ταυρής ενώ επίσημα κατέθεσε την υποψηφιότητά του και ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Υποψηφιότητα θα καταθέσει και ο Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ πληροφορίες θέλουν και τουλάχιστον άλλα τρία στελέχη να το σκέπτονται σοβαρά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...