Ηυπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς και της δίκης του για την απέλασή του από την Αυστραλία έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.

Κάθε ημέρα παρουσιάζεται και ένα νέο δεδομένο, δείχνοντας ότι το μπλέξιμο που δημιουργήθηκε είναι άνευ προηγουμένου.

Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή των δικηγόρων του το βασικό επιχείρημα του γνωστού τενίστα είναι πως είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις 16 Δεκεμβριου 2021 και έχει καταθέσει αυτό το έγγραφο στην Παγκόσμια Ομοσπονδία τένις.

Άρα υπάρχει η απόδειξη ότι πληρούσε τα κριτήρια που του είχαν τεθεί όντας ανεμβολίαστος, αφού είχε νοσήσει εντός του 6μηνου.

Όμως ένα δημοσίευμα του eurosport.it τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Το ιταλικό σάιτ έψαξε στα social media και ανακάλυψε κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Τζόκοβιτς βρέθηκε αρχικά σε εκδήλωση στο εθνικό ταχυδρομείο της Σερβίας στις 16 Δεκεμβρίου, ενώ, το βράδυ της επόμενης ημέρα (17 Δεκεμβρίου) έδωσε το παρόν σε εκδήλωση τένις για παιδιά στο Βελιγράδι και μάλιστα χωρίς να φοράει μάσκα.

https://www.facebook.com/teniskisavezbeograda/posts/4866662953396865

Έτσι λοιπόν και με βάση τα χαρτιά που έχουν παραδώσει οι δικηγόροι του στο δικαστήριο της Αυστραλίας – ο Σέρβος έδωσε το παρών σε εκδήλωση ενώ ήταν θετικός στον κορονοϊό και μάλιστα χωρίς να φοράει μάσκα.

Ακόμα και ο ίδιος ο Σέρβος το διάστημα που υποτίθεται πως πρέπει να βρισκόταν σε καραντίνα δημοσίευε στον λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφίες όπου συμμετείχε σε εκδηλώσεις όπως η παρακάτω.

Σαφώς και δεν είναι δυνατόν να γίνει γνωστό αν γνώριζε τότε ότι ο Τζόκοβιτς ότι είχε νοσήσει, ωστόσο – όπως και να έχει – το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν κάνει καλό στην εικόνα του Σέρβου.

πηγη newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...