Φοβάται για τη ζωή της η… Ζωή!

Φοβάται για τη ζωή της η… Ζωή!
Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο λόγος, η οποία δεν απειλείται ούτε από Χρυσαυγίτες, ούτε από κοινούς εγκληματίες αλλά από την… αστυνομία. Ναι καλά διαβάσατε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «κινδυνεύει» από τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ., όπως δηλώνει η ίδια.
Άφωνα άφησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης, που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για την «κύρωση του Προαιρετικού Πρωτοκόλλου στη Σύμβαση κατά των Βασανιστηρίων και άλλων Μορφών Σκληρής, Απάνθρωπης ή Ταπεινωτικής Μεταχείρισης ή Τιμωρίας της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών»….

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης κατηγόρησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι προστατεύει κάθε παράνομη συμπεριφορά, κι αφορμή υπήρξαν τα επεισόδια για την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

«Εσείς προστατεύεται τους επίορκους αντί να τους απομονώνετε» απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου και κατηγόρησε τον – αστυνομικό στο επάγγελμα – βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Κυριαζίδη, πως… αυτός και οι «όμοιοι» του αφήνουν αστυνομικούς να δέρνουν ακόμη και παιδάκια.

«Κύριε Κυριαζίδη διαπράξατε μείζον ολίσθημα επιτελώντας έργο υπεράσπισης αστυνομικών, οι οποίοι οφείλουν να ελεγχθούν από τη Δικαιοσύνη για τη συμπεριφορά τους» είπε, και πρόσθεσε: «Εμένα η ασφάλεια μου κινδυνεύει περισσότερο από αστυνομικούς και αυτό έχει διαπιστωθεί και ιατρικά», αναφερόμενη στα γνωστά επεισόδια στην ΕΡΤ, που «χρωματίστηκαν» από τις φωνές… «βοήθεια – βοήθεια» της κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε καταγγείλει τότε επίθεση από την αστυνομία.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...