Φονική θεραπεία εξορκισμού στην Αλγερία

Φονική θεραπεία εξορκισμού στην Αλγερία
Φονική θεραπεία εξορκισμού στην Αλγερία


01/06/2020 – 15:33

Συγκίνηση προκάλεσε στην Αλγερία, ο θάνατο ενός κοριτσιού 10 ετών κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης εξορκισμού στα ανατολικά της χώρας της βόρειας Αφρικής!

Οι εξορκιστές καλούνται συχνά να θεραπεύσουν τους άρρωστους, κυνηγώντας τον διάβολο, χρησιμοποιώντας ακόμη και απαγγελίες του Κορανίου, κάτι που πολλοί καταγγέλλουν ότι πραγματοποιείται συχνά από αδίστακτα άτομα.

Η άτυχη έφηβη βρήκε το θάνατο ενώ υποβλήθηκε σε θεραπεία πίστης και φέρεται να είχε χτυπήματα και εγκαύματα, όπως δήλωσε ο Εισαγγελέας, πυροδοτώντας οργισμένες αντιδράσεις στο διαδίκτυο μετά τηΝ σύλληψη ενός άνδρα.

Συγκεκριμένα, ο Εισαγγελέας στην Γκουέλμα, 500 χιλιόμετρα ανατολικά του Αλγερίου, ανακοίνωσε ότι ένας 28χρονος άνδρας συνελήφθη μετά το θάνατο του κοριτσιού που κακοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ruqya (θεραπεία πίστης) στο σπίτι της, αν και δεν αποκάλυψε γιατί το κορίτσι υποβλήθηκε στην πρακτική που εκτελείται συχνά με την πρόθεση να θεραπεύσει άρρωστους βγάζοντας έναν δαίμονα ή να παρέχει προστασία από το κακό μάτι και να θεραπεύσει την στειρότητα.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...