Φυλακή για τη δασκάλα που αποπλάνησε μαθητή και έπειτα έγινε… στρίπερ! (Εικόνες)

Στην φυλακή οδηγήθηκε η 24χρονη δασκάλα, η οποία ομολόγησε ότι επί έξι μήνες διατηρούσε ερωτικό δεσμό με ανήλικο μαθητή της, κάνοντας σεξ μαζί του «εκατοντάδες φορές». Η Mary Beth Haglin, η οποία ξεκίνησε να εργάζεται ως στρίπερ με το ψευδώνυμο Bambi αφού απολύθηκε από το Λύκειο όπου εργαζόταν λόγω του σκανδάλου, επιμένει μέχρι σήμερα ότι το θύμα της υπόθεσης δεν είναι ο 17χρονος, αλλά η ίδια.«Εκείνος με αποπλάνησε» ισχυρίστηκε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η νεαρή δασκάλα, περιγράφοντας πώς ο έφη

Στην φυλακή οδηγήθηκε η 24χρονη δασκάλα, η οποία ομολόγησε ότι επί έξι μήνες διατηρούσε ερωτικό δεσμό με ανήλικο μαθητή της, κάνοντας σεξ μαζί του «εκατοντάδες φορές».

Η Mary Beth Haglin, η οποία ξεκίνησε να εργάζεται ως στρίπερ με το ψευδώνυμο Bambi αφού απολύθηκε από το Λύκειο όπου εργαζόταν λόγω του σκανδάλου, επιμένει μέχρι σήμερα ότι το θύμα της υπόθεσης δεν είναι ο 17χρονος, αλλά η ίδια.

«Εκείνος με αποπλάνησε» ισχυρίστηκε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η νεαρή δασκάλα, περιγράφοντας πώς ο έφηβος της έκλεψε την καρδιά με ερωτικά σημειώματα και συμπεριφορά ιππότη!

«Με φλέρταρε με τόσο έξυπνο τρόπο και είχε τόσο ανεπτυγμένο λεξιλόγιο, που παρασύρθηκα από τα ψέματά του», είχε δηλώσει η 24χρονη στην εκπομπή του Dr. Phil.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις της στην εκπομπή ήταν κάτι που πλήρωσε ακριβά η Haglin, αφού ο εισαγγελέας (με βάση τα νέα στοιχεία που συνέλεξε από την εκπομπή) ζήτησε και πέτυχε να αλλάξει το κατηγορητήριο. Έτσι, ενώ η νεαρή κατηγορούνταν αρχικά για απλό πταίσμα, αποδείχτηκε ότι είχε διαπράξει το σοβαρό αδίκημα της αποπλάνησης.

Μετά την καταδίκη της τον περασμένο Δεκέμβρη, εχθές ανακοινώθηκε η ποινή της «άτακτης» καθηγήτριας, η οποία θα πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον 90 μέρες της κάθειρξης ενός έτους που της επιβλήθηκε.

Βίντεο: Φυλακή για τη δασκάλα που αποπλάνησε μαθητή, απολύθηκε και μετά έγινε... στρίπερ

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/271360-PHylake-gia-te-daskala-poy-apoplanese-mathete-kai-epeita-egine-striper-Eikones ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...