Χωριά των Καλαβρύτων μεταμορφώνονται για τις ανάγκες ταινίας (pics)

Echoes of the Past”.

Έτσι ονομάζεται η νέα ταινία που πραγματεύεται το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, τα γυρίσματα της οποίας γίνονται αυτές τις ημέρες στο Σοποτό και στην Αλέσταινα Καλαβρύτων. 

Η ταινία περιλαμβάνει την διαπραγμάτευση ενός θέματος που “πονάει” και αποτελεί ένα από τα χειρότερα ναζιστικά εγκλήματα που έχουν γίνει ποτέ στην ιστορία.

Στο πλαίσιο των γυρισμάτων τα χωριά μεταμορφώνονται και γυρίζουν πίσω στον χρόνο, το 1943, με τις γερμανικές μηχανές και τα οχήματα από τους κατακτητές να κάνουν βόλτες στους χωματένιους δρόμους, ανάμεσα στα πέτρινα σπίτια. 

Στα χωριά της ορεινής Αχαΐας θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας, ενώ οι γερμανικές μηχανές και τα οχήματα έχουν έρθει από μουσείο της Ιταλίας, ειδικά για την ταινία.

Εντυπωσιακές επίσης είναι και οι λεπτομέρειες που αφορούν την ενδυματολογία των ηθοποιών και των κομπάρσων, αλλά και το όλο σκηνικό, με τους κατοίκους της περιοχής να βοηθούν και αυτοί από την πλευρά τους, έτσι ώστε τα γυρίσματα να είναι άψογα. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μεταξύ άλλων στην ταινία παίζει και ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής. Είναι σίγουρα ένα φιλμ που αναμένουμε με μεγάλη αγωνία και ελπίζουμε να φτάσει σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

(Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα στο facebook “Σοποτό – 4 Αστέρων (Μικρή Ελβετία), Το Αγαπημένο μας χωριό”).

 

Χωριά των Καλαβρύτων μεταμορφώνονται για τις ανάγκες ταινίας (pics) Χωριά των Καλαβρύτων μεταμορφώνονται για τις ανάγκες ταινίας (pics) Χωριά των Καλαβρύτων μεταμορφώνονται για τις ανάγκες ταινίας (pics) Χωριά των Καλαβρύτων μεταμορφώνονται για τις ανάγκες ταινίας (pics)
patrasevents.gr


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...