Όλα όσα έγιναν στην audition της Στεφανίας Ρίζου για το “The Voice” Γαλλίας

Όλα όσα έγιναν στην audition της Στεφανίας Ρίζου για το “The Voice” Γαλλίας
Σάββατο βράδυ – 10/2 – και άλλη μια audition του “The Voice” της Γαλλίας λαμβάνει χώρα, μόνο που αυτή τη φορά στους δέκτες μας συναντάμε ένα πολύ οικείο για μας πρόσωπο.
Όπως σας είχαμε πληροφορήσει πριν μερικές ημέρες, η δική μας Στεφανία Ρίζου επρόκειτο να λάβει μέρος στις audition του πασίγνωστου talent show “The Voice” που λαμβάνει χώρα στη Γαλλία. Έτσι κι έγινε.
Σάββατο 10/2 κι η Στεφανία ανεβαίνει στη σκηνή του “The Voice” με πολύ άγχος αλλά και την εγκάρδια στήριξη των φίλων και θαυμαστών της από την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια επιλέγει να ερμηνεύσει το ομολογουμένως πολύ απαιτητικό “Skyfall” της Adele και καταφέρνει να μαγέψει όλους τους κριτές με την ερμηνεία της στο Blind Audition. Και λέμε Blind Audition, καθώς στο στάδιο αυτό η κριτική επιτροπή κρίνει τους υποψηφίους χωρίς να έχει εικόνα τους, αλλά μόνο ακούγοντάς τους. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως εάν πουν το “ΝΑΙ” ώστε να περάσει ο υποψήφιος στην επόμενη φάση, έχουν πια το δικαίωμα και να τον δουν. Η Στεφανία λοιπόν, ήρθε κατά πρόσωπο με όλους τους κριτές καθώς η ερμηνεία της ήταν μοναδική.

Τα σχόλια που απέσπασε η Ελληνίδα τραγουδίστρια ήταν πολύ κολακευτικά και μαρτυρούσαν πως όλοι οι κριτές ήταν πολύ θετικά διακείμενοι απέναντί της. Όχι απλά κέντρισε το ενδιαφέρον τους αλλά τους τραγούδησε κι ένα ελληνικό τραγούδι. Ποιο ήταν αυτό; Θα δείτε παρακάτω! Μάλιστα επέλεξε και τον κριτή – coach της, που δεν είναι άλλος από τον επίσης τραγουδιστή Garou.

Στο talent show αυτό, όπως πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε, παρουσιαστής είναι ο Νίκος Αλιάγας. Η συνάντηση των δυο Ελλήνων λοιπόν ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και πολύ συγκινητική. Δείτε παρακάτω το video με ολόκληρη την audition της Στεφανίας Ρίζου κι απολαύστε την ερμηνεία της:

{youtube}l0u27Pt40pU{/youtube}

www.tralala.gr

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...