Δαύκος και δοκάρια κράτησαν το μηδέν στην Ξάνθη

Δαύκος και δοκάρια κράτησαν το μηδέν στην Ξάνθη

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 06/03/2016 – 20:13

xanthi-kalloni

Ισόπαλες χωρίς σκορ Ξάνθη – Καλλονή στα Πηγάδια

Πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις, η Ξάνθη κόλλησε στο 0-0 με την Καλλονή στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και έχασε πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» για είσοδο στα πλέι οφ.

Παρά την υπεροχή τους στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, οι Ακρίτες δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ της ευκαιρίες που δημιούργησαν καθώς, έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Δαύκο. Μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν ηττηθεί, αν οι νησιώτες δεν… σημάδευαν δύο φορές το δοκάρι.

Το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί γρήγορα, με τη μεν Ξάνθη να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και την Καλλονή να είναι καλά κλεισμένη στην άμυνά της. Η μοναδική καλή στιγμή σημειώθηκε στο 28’ και ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Μπαξεβανίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Καπετάνος πήρε την κεφαλιά ωστόσο ο Δαύκος απέκρουσε ενστικτωδώς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο μεγάλες φάσεις για τους Ακρίτες, όμως ο Δαύκος σταμάτησε ιθμες φορές τις προσπάθειες των Σολτάνι (47’) και Γούτα (48’). Στο 66’ όμως χάθηκε η πιο κλασική ευκαιρία για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Παπαστεριανό να παίρνει εξαιρετική πάσα από το Ορφανίδη, να περνά και τον Δαύκο, αλλά να… καταφέρνει να στείλει τη μπάλα τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Καλλονή αναθάρρησε και άγγιξε το γκολ σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά, στο 75’ ο Τσαμπούρης σημάδεψε το δοκάρι του Ζαρόπουλου σε απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Γεωργίου στο 95’.

SKODA Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Γούτας, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (78’ Σκούρτης), Σολτάνι (66’ Κρίστοφερ), Ορφανίδης, Νιέτο (87’ Ντιμιτρόφ), Καπετάνος.

Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Μπλάζιτς (83’ Ούκα), Μανούσος (90’ Γκαμάγκας), Γουερέ (55’ Ξυδάς), Γεωργίου, Μάρκοβιτς.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...