Εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης σε τμήματα οδών της πόλης του Αγρινίου

Εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης σε τμήματα οδών της πόλης του Αγρινίου στο διάστημα από Σάββατο 9 Ιουλίου έως και την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016.

Περιοδικές διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων.

 Στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις – Συντηρήσεις- Αναπλάσεις- Ηλεκτροφωτισμός οδών Πόλης Αγρινίου» θα πραγματοποιούνται περιοδικές διακοπές της κυκλοφορίας εξαιτίας των εργασιών φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης, από το Σάββατο 09-07-2016 έως και την Τρίτη 12-07-2016.

Συγκεκριμένα:

  1. Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Χαρ. Τρικούπη από το ύψος της οδού Παναγοπούλου (Alpha Bank) έως το ύψος της οδού Μακρή (Τράπεζα Αττικής) και στην διασταύρωση των οδών Χαρ. Τρικούπη και Μακρή.
  2. Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Π. Σούλου από το ύψος της οδού Παναγοπούλου έως το ύψος της οδού Μακρή.
  3. Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Αγ. Κων/νου στο ΤΚ Αγ. Κων/νου από το ύψος της οδού Δαβάκη (50,00 μ πριν την διασταύρωση των οδών Αγ. Κων/νου και Εθνικής Αντιστάσεως) έως το ύψος της οδού Υψηλάντη.
  4. Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση στην διασταύρωση των οδών Μακρή και Γοργοποτάμου (Αγ. Τριάδα).

 

 

Οι εργασίες φρεζαρίσματος θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή και αυτές της ασφαλτόστρωσης τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Πριν και κατά την διάρκεια των εργασιών με ευθύνη του Αναδόχου θα τοποθετηθεί εργοταξιακή σήμανση.

Μία τουλάχιστον ημέρα πριν τις εργασίες θα τοποθετηθούν φυλλάδια για την ενημέρωση των κατοίκων και προκειμένου να μην υπάρχουν παρκαρισμένα οχήματα που θα εμποδίζουν τις εργασίες.

Ο Δήμος Αγρινίου παρακαλεί τους/τις Δημότες να συνδράμουν, αναλόγως, στην ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...