ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συντασσόμενοι με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε πριν λίγο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος περί αναστολής των εκδηλώσεων μέχρι 16 Αυγούστου, λόγω της μεγάλης δοκιμασίας που περνάει η χώρα και χιλιάδες συμπολίτες μας από τις συνεχιζόμενες πυρκαγιές, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρούζας αναστέλλει την προγραμματισμένη δράση <<ΔΡΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ>>.

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 στον αύλειο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου, Κατά συνέπεια αναστέλλεται και η παρουσίαση του Βιβλίου μου <<ΤΑ ΡΙΖΟΚΛΩΝΑΡΑ ΕΝΟΣ ΓΕΝΟΥΣ / ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΑ – ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΕΣ 250 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 1771-2021>> που θα γινόταν την ίδια ημέρα, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, ως κομμάτι αυτής της δράσης.

Όσοι περιμένατε αυτή την εκδήλωση (και από τις κατ΄ ιδίαν συναντήσεις και τα τηλεφωνήματα ήσασταν πολλοί) για να προμηθευτείτε το βιβλίο μου μπορείτε να το κάνετε κατόπιν επικοινωνίας μαζί μου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και εύχομαι να σταματήσει σύντομα όλη η δοκιμασία που περνούν οι συμπολίτες μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ Κ. ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...