Aπίθανο: Έχασε 11 κιλά σε 24 ώρες!

Aπίθανο: Έχασε 11 κιλά σε 24 ώρες!
Ο Ross Edgley έχει ξεκινήσει προσωπική εκστρατεία κατά του ζυγίσματος – Παραδέχθηκε ότι είναι πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανε.
Σε μια παράτολμη και επικίνδυνη κίνηση για να αποδείξει ότι το σωματικό βάρος δεν έχει να κάνει με το σωματικό λίπος προχώρησε ο 28χρονος συγγραφέας και αθλητικός επιστήμονας, Ross Edgley.

Έκοψε για 24 ώρες τους υδατάνθρακες, μπήκε για ώρες στη σάουνα, δεν έφαγε αλάτι, φόρεσε στολές εφίδρωσης και έκανε μπάνια με άλατα επιτυγχάνοντας στο διάστημα αυτό η ζυγαριά να τον δείχνει 11 κιλά ελαφρύτερο.

Ο Edgley υποστηρίζει ότι διεξάγει μια προσωπική εκστρατεία κατά των ζυγαριών θέλοντας να τονίσει ότι «με την πράξη μου αυτή ήθελα να δείξω πόσο η διατροφή και η αυτοεκτίμησή μας δεν πρέπει να “ελέγχεται” από τη ζυγαριά όταν είμαστε σε δίαιτα».

Εξηγώντας πως κατάφερε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, ο 28χρονος επισημαίνει: «Το 50% με 70% του σωματικού μας βάρους είναι νερό. Οπότε από τα 95 κιλά που ζύγιζα, τα 47,5 κιλά είναι νερό. Έτσι με το να χάσω νερό, θα προκαλέσω και δραματική μείωση του βάρους μου».

Στο 24ωρο αυτό ο Edgley χρησιμοποίησε, παράλληλα, φυτικά διουρητικά προκειμένου να αποβάλει ακόμα περισσότερο νερό.

Την ίδια ώρα όμως τονίζει με έμφαση: «Αυτό που έκανα ήταν πολύ επικίνδυνο και έγινε υπό αυστηρές συνθήκες μετά από συμβουλή γιατρού. Το έκαν μόνο και μόνο για να δείξω ότι οι ζυγαριές στο μπάνιο λίγο έχουν να κάνουν με το σωματικό λίπος».

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...