A.M. Sniper: The party don’t stop – Νέο τραγούδι και video clip!

A.M. Sniper: The party don’t stop – Νέο τραγούδι και video clip!
To νέο single του A.M. SNiPER με τίτλο “The Party Don’t Stop”, το οποίο βρίσκεται ήδη στη 12η θέση των UK Urban Club Charts, είναι στη διάθεσή μας, μαζί με το video clip!

Με synths, break beat και scratching που βάζουν τον ακροατή σε μία throwback Hip-Hop ατμόσφαιρα των παλιών αγαπημένων αμερικανικών επιτυχιών, αποτίοντας παράλληλα φόρο τιμής στη βρετανική ροκ σκηνή σε συνδυασμό με τους καυστικούς στίχους και την ξέφρενη διάθεση, ο A.M. SNiPER δημιούργησε την απόλυτη επιτυχία που θα σας κάνει να θυμηθείτε τι B-Boy φιγούρες σας!

Για την παραγωγή του “The Party Don’t Stop”, συνεργάστηκε με τους KJ Fox και Carl-So-Lowe, γνωστοί και οι δύο για τις βραβευμένες με Grammy μουσικές παραγωγές τους σε albums καλλιτεχνών, όπως οι Jay Z, Mariah Carey, TLC, Jermaine Dupri, Outkast και Aaliyah.

Το video clip του “The Party Don’t Stop” σκηνοθετημένο από τον Sherif Francis είναι μια ωδή στη δύναμη του Party και του χορού! Με χιούμορ και throwback διάθεση μας προκαλεί να γίνουμε μέρος του ασταμάτητου party. Με μία σειρά τραγουδιών προγραμματισμένων να κυκλοφορήσουν το 2014, ο A.M. SNiPER είναι εδώ να μας καθησυχάσει πως το Party δεν σταματά.
{youtube}O0HhEuyeROM{/youtube}

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...