Brad Pitt: Δώρισε 100.000$ για την ισότητα των γάμων

Brad Pitt: Δώρισε 100.000$   για την ισότητα των γάμων
Ο Brad Pitt, που έχει δηλώσει υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, έκανε δωρεά 100 χιλιάδων δολαρίων σε καμπάνια του Οργανισμού Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που μάχεται για την ισότητα στους γάμους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η δωρεά του 48χρονου ηθοποιού έγινε λίγες ημέρες προτού οι ψηφοφόροι τεσσάρων πολιτειών της Αμερικής αποφασίσουν αν θα επιτρέψουν τους γάμους μεταξύ ζευγαριών του ίδιου φύλου.

Ο Pitt δεσμεύτηκε να βοηθήσει την καμπάνια αποστέλλοντας μια επιστολή προς τον Οργανισμό Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μέσω της οποίας έκανε έκκληση στους θαυμαστές του να συνεισφέρουν κι εκείνοι στον αγώνα για την ισότητα των ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα.

«Μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι οι ζωές και οι σχέσεις των ανθρώπων θα τεθούν σε λίγες μέρες σε ψηφοφορία. Οι πολίτες του Μέιν, Μέριλαντ, Μινεσότα και Ουάσιγκτον πρόκειται να αποφασίσουν αν τα γκέι ζευγάρια -φίλοι και γείτονές μας- αξίζουν να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους ανθρώπους», αναφέρει ο χολιγουντιανός αστέρας.

«Αλλά αυτό είναι το σύστημα που έχουμε και προσωπικά δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη μάχη για το δικαίωμα των ζευγαριών αυτών στην αγάπη και το γάμο», συμπλήρωσε και ανακοίνωσε τη δωρεά του στον Οργανισμό.

Τέλος κάλεσε τους αμερικανούς πολίτες να προσφέρουν κι εκείνοι με όποιο ποσό μπορούν στην καμπάνια. «Αν σκέφτεστε όπως εγώ, τότε δεν θα αναρωτηθείτε μετά την ψηφοφορία ‘τι περισσότερο θα μπορούσα να είχα κάνει πριν τις εκλογές’», κατέληξε ο Pitt.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...