Debate των Υποψήφιων Δημάρχων της Πάτρας

Debate των Υποψήφιων Δημάρχων της Πάτρας

Δημοτικές Εκλογές Πάτρας. 4 υποψήφιοι Δήμαρχοι, 4 συνδυασμοί που οραματίζονται να ηγηθούν επί της Αχαϊκής Πρωτεύουσας. Με αυτήν την αφορμή, το περιφερειακό κανάλι IONIAN TV, η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και το ενημερωτικό portal THEBEST.GR διοργανώνουν ένα μεγάλο debate με τους Υποψήφιους Δημάρχους της Πάτρας, το οποίο θα λάβει χώρα LIVE στις εγκαταστάσεις του IONIAN TV, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης 09.00 μ.μ.

Η μετάδοση θα γίνει από το IONIAN TV απευθείας τηλεοπτικά επίγεια μέσω Digea και στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725), ραδιοφωνικά από το Peloponnisos FM 104.1 και διαδικτυακά στο thebest.gr και το pelop.gr.

Συμμετέχουν

Κώστας Πελετίδης – Λαϊκή Συσπείρωση

Κώστας Σβόλης – Πάτρα Ενωμένη

Πέτρος Ψωμάς – Σπιράλ

Βασίλης Αϊβαλής – Πάτρα σπουδαία και πάλι

Το μεγάλο debate, που θα συντονίσει η Νατάσα Τραγουστή, και συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι :

Λίνα Μπάστα – IONIAN TV

Γωγώ Παπαδάκου – THEBEST.GR

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στόχος τους η ανάδειξη σημαντικών θεμάτων που αφορούν σημαντικούς τομείς της πόλης μέσα από μια ανοιχτή και ζωντανή συζήτηση. Η συζήτηση θα δομηθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους ερωτήσεων : (1) Έργα Υποδομής -Προτεραιότητες έργων, (2) Αναπτυξιακές προοπτικές,  Παραγωγικοί τομείς και Τουρισμός, (3) Ποιότητα Ζωής -Περιβάλλον -Αθλητισμός-Πολιτισμός, και έναν τέταρτο κύκλο ελεύθερων ερωτήσεων. Επιπροσθέτως, θα διαμορφωθεί ένας τελευταίος κύκλος, όπου ο κάθε υποψήφιος θα έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει ερώτηση προς κάποιον άλλον υποψήφιο.

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, στις 09.00 μμ γιατί τα περιφερειακά μέσα είναι πυλώνες δημοκρατίας!

Trailer : https://bit.ly/48o6mRn



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...