H θέση του Nafpaktia news για τα γενόμενα ή μη των Θεοφανείων.

logo_tv_finalAρκετές μέρες τώρα μας ασκείται υπερβολική αλλά ταυτόχρονα περίεργη πίεση ώστε το nafpaktianews να μπει στη διαδικασία μετάδοσης και λήψης θέσης για τα όσα διαδραματίστηκαν ή όχι στο λιμάνι της Ναυπάκτου την ημέρα των Θεοφανείων.

Με την επιστολή μας αυτή,δεν άλλαξε τίποτε όσο αναφορά τις αρχικές μας εκτιμήσεις,σχετικά με το θέμα που για μας δεν δημιουργήθηκε ποτέ.Δηλαδή την ύπαρξη ευτράπελων ή επεισοδιακών καταστάσεων κατά την εορτή των Θεοφανείων.

Σύμφωνα με τις εικόνες που αποτύπωσε η κάμερα του nafpaktianews,δεν επαληθεύονται σε καμία περίπτωση τα όσα διαδόθηκαν από άλλη ιστοσελίδα,άλλης πόλης μετά από λαθεμένη κατ’εμάς μετάδοση πληροφοριών.

Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να μπούμε στη διαδικασία ανα-μετάδοσης γεγονότων που δεν έχουν αποτυπωθεί στην κάμερά μας..Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο (δηλαδή να υιοθετούσαμε το συγκεκριμένο κείμενο,με τα γεγονότα όπως αναμεταδόθηκαν,ενώ παράλληλα προβαλόταν το δικό μας βίντεο που δεν έδειχνε απολύτως τίποτα) θα κινδυνεύαμε να κατηγορηθούμε για ανακολουθία στην είδησή μας αφού το κείμενο δεν θα συμφωνούσε με την εικόνα.

Διαβεβαιώνουμε επίσης όλους,ότι το πρωτογενές αρχείο της εκδήλωσης είναι στη διάθεση του καθενός προκειμένου να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια,ότι οι εικόνες που μετέδωσε το nafpaktianews είναι ακριβώς αυτές που υπάρχουν στο πρωτογενές (εντός της κάμερας) χωρίς τη διαδικασία της επιλεκτικής ή σκόπιμης επεξεργασίας του βίντεο που θα αλλοίωνε τις εντυπώσεις προς τη μία ή την άλλη μεριά.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε προς όλους,ότι το nafpaktianews σεβόμενο όλα τα μέρη θα παραμείνει σταθερό στις αξίες του και τις θέσεις του για αντικειμενική ενημέρωση,κάτι που αντικατροπτίζεται τόσο από την μεγάλη επισκεψιμότητα και αποδοχή ενώ μας έχετε σταθερά στην πρώτη θέση ως ενημερωτικό μέσο στη Ναυπακτία και εκ των κορυφαίων στην περιφέρεια.

Καλή φώτιση

Από τη συντακτική ομάδα του nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το γεγονός είναι ένα:
    Ο Δεσπότης έφυγε δίχως να παραλάβει το σταυρό και δίχως να δώσει την ευλογία του σε αυτούς που κολύμπησαν.
    Αυτό είναι δεδομένο και δεν χρειάζεται κάμερα. Επίσης δεν χωράει κάποια δικαιολογία.
    Όλα τα άλλα αποπροσανατολίζουν και υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.
    Αρκετά, ο κόσμος κουράστηκε με τη διαπλοκή και επειδή αισθάνεται ότι τον υποτιμούν κιόλας, θα σηκώσει χέρι……..

  2. γιατι παρακαλω ολα τα τοπικα ΜΜΕ εχουν αυτη την μονοπλευρη σταση υπερ τις εξουσιας.παρακαλω να δημοσιευτει και να μου απαντησετε

  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ NAFPAKTIANEWS ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ.

  4. καποιοι ναυπακτιοι προσπαθουν παση θυσια να δημιουργησουν θεμα . σωνει και καλα θελουν να επιβαλουν οτι υπηρξε θεμα . ε λοιπον επειδη ειμαι και αθεος και εναντιον του δεσποτη αυτη την φορα δεν μπορω να κρυψω την οργη μου για τους καραγκιοζηδες του μοναστηριου, αυτα τα κοπροσκυλα, που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους, που κρυβονται πισω απο το ρασο για να περναν τις ανομιες τους. ουστ ρε αμυαλοι και επικινδυνοι. Η Ναυπακτος δεν σας εχει αναγκη και προπαντων οι Ναυπακτιοι. Οσο για εσας που εξακολουθειτε να γραφετε σχολια ΝΤΡΟΠΗ και μονον ΝΤΡΟΠΗ . Η Ναυπακτια δεν μπορει να χωριστει εξ αιτιας ολων σας (μοναστριακοι και Δεσποτικοι)σε δυο στρατοπεδα.

  5. Μπράβο σας που στηρίζετε και υποστηρίζετε την αλήθεια όσο κι αν κάποιοι με δόλια μέσα προσπαθούν να υποσκάψουν.

  6. Η ιστοσελίδα καλώς πράττει και τηρεί την πάγια γραμμή της. Ορθά θα έλεγα καλύτερα. Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι έκοψε κάποια πλάνα. Η κουβέντα γίνεται διότι ο σεβασμιώτατος ως έπρεπε δεν παρέμεινε να παραλάβει το σταυρό και να ευλογήσει τους πιστούς. Συντηρεί λοιπόν μια κόντρα που δεν οδηγεί πουθενά και δημιουργεί αρνητικά σχόλια για την Εκκλησία μας. Αυτό είναι όλο και τίποτε παραπάνω. Αν για κάποιο άλλο λόγο φοβήθηκε αντίδραση ή αντιδράσεις και αποχώρησε τότε δυστυχώς έχει απομακρυνθεί απο το ποίμνιό του και έχει χάσει το παιχνίδι. Υπάρχουν τόσα παραδείγματα αρνητικά (Τέμπη ,Μονή Εσφιγμένου κτλ). Ας φροντίσουν οι δυο πλευρές να μην γίνουμε αντικείμενο αρνητικών σχολίων επειδή το πείσμα κάποιων περισσεύει.

  7. mipos merikoi prepei na mathoun ti einai monaxismos. einai na kikloforis me 4×4 oles tis ores tou eikositetraorou opudipote, na ise se empolemo katastasi me tous proistamenous sou ta teleftea 30 xronia na prosfevgis sta
    politika dikastiria kai na dixazis tous polites tis Nafpaktou, e afto den einai monaxismos, ntropi sas.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...