Μετά την ήττα της Μπλε ομάδας του MasterChef, οι παίκτες εμφανίστηκαν γι’ άλλη μια φορά στο πλατό, απέναντι από τους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία ψηφοφορίας.

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, οι παίκτες της μπλε ομάδας έκαναν τον απολογισμό τους σε μια προσπάθεια να καταλάβουν γιατί δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη στην ομαδική δοκιμασία.

Οι κριτές ρώτησαν τον Δημήτρη, ο οποίος ήταν ο αρχηγός τι έφταιξε και συγκέντρωσαν χαμηλή βαθμολογία και εκείνος απάντησε πως θεωρεί πως αυτό που τους στοίχισε την νίκη ήταν το ψάρι που είχαν αναλάβει ο Πέτρος και ο Νικήτας. Ο Πέτρος και ο Νικήτας αντέδρασαν κάνοντας λόγο για απουσία του αρχηγού.

«Όχι δεν έχουμε αρχηγό. Ξεκάθαρα δεν έχουμε αρχηγό. Μας έβαλε σε μια διαδικασία να μην ξέρουμε ποιον να ψηφίσουμε και να αισθανόμαστε άσχημα. Δεν έπρεπε να προτείνει τον Πέτρο. Έπρεπε να βγει αυτός», είπε η Ελισάβετ στην συνέχεια στην κάμερα του MasterChef.

«Ο αρχηγός είναι εδώ και όποιος θέλει ας τον αμφισβητήσει», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης.

«Ας έχει ταλέντο μαγειρικό, ο χαρακτήρας του είναι άθλιος»

Το «ρήγμα» στην μπλε ομάδα μεγάλωσε και οι αντιπαραθέσεις κορυφώθηκαν με τα περισσότερα μέλη να έχουν συσπειρωθεί εναντίον του Δημήτρη. Όταν έφτασε η σειρά του αρχηγού να ψηφίσει, το όνομα του Νικήτα ήταν αυτό που κάρφωσε πρώτο, κάτι που το απέδωσε στη συμπεριφορά του.

«Στην κουζίνα που θα μπορώ εγώ να ελέγξω και που τη θέλω με πειθαρχία και σεβασμό, ο Νικήτας δε θα μπορούσε να πάει ούτε να πετάξει τα σκουπίδια. Ας έχει ταλέντο μαγειρικό, ο χαρακτήρας του είναι άθλιος», σχολίασε αιχμηρά ο Δημήτρης στην κάμερα του MasterChef.

Το δεύτερο όνομα το οποίο «κάρφωσε» ο Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν αυτό του Σταύρου. Ο Γρηγόρης όπως φαίνεται δεν είναι τόσο φίλος με τον Δημήτρη, τον οποίο κατηγόρησε στις κάμερες πως λέει πολλά ψέματα. «Ο Δημήτρης λέει πολλά ψέματα. Άλλα σου λέει το πρωί, άλλα το βράδυ και άλλα το μεσημέρι. Ζει σε μία άλλη πραγματικότητα», είπε.

«Δε θέλω παράσιτα στο πλάι μου»

Και ενώ η διαδικασία συνεχιζόταν, ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησε από τον Βασίλη να του εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ψήφισε τον Σταύρο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προειδοποίησε τον παίκτη να μην βρίσει γιατί όπως είπε, τον είδε… έτοιμο. Ο Βασίλης Μπόλλος τότε εξήγησε πως στην αρχή δεν ήξερε ποιον συμπαίκτη του να ψηφίσει και ήταν έτοιμος να «κάψει» τις ψήφους του και τότε ο Σταύρος τον πλησίασε και του είπε πως αν βγει στον τάκο θα τον….

Ο Σταύρος Λορέντζο παραδέχτηκε πως όντως το είπε αλλά υπογράμμισε πως το είπε για πλάκα και σε φιλικό επίπεδο, κάτι το οποίο δεν αντιλήφθηκε ο συμπαίκτης του.

Εκεί πήρε τον λόγο ο Γιάννος Σδούγκας θέλοντας να υπερασπιστεί τον Βασίλη είπε στον Σταύρο: «Εγώ δεν ανέχομαι τέτοια πράγματα. Αν ακουμπάς τον Βασίλη ακουμπάς εμένα. Ο Βασίλης είναι αληθινός και θέλω να έχω τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου. Δε θέλω δίπλα μου παράσιτα».

Μάλιστα ο Γιάννος Σδούγκας ρώτησε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως θα ένιωθε αν του έλεγαν κάτι τέτοιο. «Αν σας βρίσω και σας πω θα σας μπιπ μπιπ, πως θα το πάρετε;» ρώτησε ο Γιάννος κι η ατάκα του chef ήταν αφοπλιστική: «Αν μου το πεις εσύ νευριασμένος, θα πω εντάξει βρε Γιάννο μου ψωμί κι αλάτι» απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει το κλίμα στο πλατό του MasterChef.

«Η Βασιλική είναι καλή ηθοποιός. Της δίνω Οσκαρ ηθοποιίας»

Όταν ήρθε η σειρά της Βασιλικής να ψηφίσει εκείνη επέλεξε να ψηφίσει και να «καρφώσει» το όνομα του Νικήτα λέγοντάς του: «Μόλις τώρα έμαθα πως δεν είχες καμία σχέση με το ψάρι».

Τη δεύτερη ψήφο της την έδωσε στον Σταύρο με τον οποίο φαινεται πως δεν έχουν καθόλου καλή σχέση μεταξύ τους.

«Σταύρο, λυπάμαι που έμαθα πως έκανες σκευωρίες πίσω από την πλάτη μου την προηγούμενη φορά. Είχα το καλύτερο ριζότο», είπε η Βασιλική με τον Σταύρο να δηλώνει λίγο αργότερα on camera: «Νομίζω η Βασιλική είναι ο εγκέφαλος της σκευωρίας. Είναι πολύ έξυπνη. Ξέρει να χειρίζεται τους ανθρώπους όπως έκανε με την Ελισάβετ, τον Βασίλη και τον Γιάννο. Το έπαιξε πολύ σωστά, στρατηγικά. Της εύχομαι καλή συνέχεια στο παιχνίδι».

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι η ίδια δήλωσε πως δεν κατάλαβε ότι ο Πέτρος και ο Νικήτας δεν είχαν καμία σχέση με το ψήσιμο του ψαριού, ο Σταύρος ακούγοντας αυτά τα λόγια έκανε λόγια για οσκαρική ερμηνεία. «Νομίζω πως η Βασιλική είναι πολύ καλή ηθοποιός. Το έπαιξε πολύ καλά και της δίνω Οσκαρ ηθοποιίας».

newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...