O “Γολγοθάς” της Χίλαρι και τα δάκρυα του Μπιλ (Φωτογραφίες)

“Οι προηγούμενες μέρες ήταν πολύ, πολύ δύσκολες”, είπε η Χίλαρι ενώ τα στελέχη της χειροκροτούσαν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά της.   Στο πλευρό της Χίλαρι , όπως πάντα, βρίσκονταν ο σύζυγός της και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, η μοναχοκόρη της, Τσέλσι όπως επίσης ο επικεφαλής της καμπάνιάς της, Τζον Ποντέστα αλλά και το δεξί της χέρι, Ούμα Αμπεντίν.  Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”, o πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο επικεφαλής της καμπάνιας της λύγισαν ενώ η Χίλαρι αποχαιρετούσε τους συνεργάτες της. “Δάκρυα έτρεχαν από το πρόσωπό τους” .

Μετά την ήττα της, όπως η ίδια δήλωσε, έλαβε 1200 τριαντάφυλλα τα οποία μοίρασε στους συνεργάτες τους που παραβρέθηκαν στο πάρτι. Η Χίλαρι κάλεσε τους συνεργάτες να μην σταματήσουν να αγωνίζονται για το σωστό. “Απόψε είναι η ευκαιρία μου να σας ευχαριστήσω για όσα κάνατε για μένα”, δήλωσε εμφανώς συγκινημένη. “Δεν θα χρυσώσω το χάπι. Αυτές οι ημέρες ήταν πολύ, πολύ δύσκολες», είχε πει λίγο νωρίτερα.

Η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ηττήθηκε από τον Τραμπ.

” Όταν η Χίλαρι Κλίντον πληροφορήθηκε την ήττα της από τον Τραμπ, δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει”, υποστηρίζει ο συγγραφέας Εντ Κλάιν, μιλώντας στο δίκτυο “Newsmax TV” . “Εκείνη την στιγμή, η πρώην “Πρώτη Κυρία” πήρε μία από τις φίλες της, κλαίγοντας. Περίπου στις 6:30 εκείνου του πρωινού πήρε μια παλιά της φίλη. Έκλαιγε απαρηγόρητη. Δεν μπορούσε να σταματήσει. Η φίλη της είπε ότι ήταν δύσκολο ακόμη και να καταλάβει τι της έλεγε. Τόσο πολύ έκλαιγε», πρόσθεσε, χωρίς να αποκαλύψει ποια ήταν αυτή η φίλη. Για την ηττημένη των εκλογών, ο επικεφαλής του FBI , Tζέιμς Κόμει, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την ήττα της καθώς , έντεκα ημέρες πριν από τις εκλογές, ο τελευταίος άνοιξε ξανά την έρευνα για τα email της Κλίντον.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...