Premium περιποίηση με φυσικά καλλυντικά από έκκριμα σαλιγκαριού

Η φροντίδα του προσώπου αποτελεί για κάθε σύγχρονη γυναίκα μία καθημερινή συνήθεια, τα βήματα της οποίας ακολουθούνται πιστά και με ευλαβική προσοχή! Με την κούραση και την ατμόσφαιρα να μην είναι σύμμαχοί σου, πρέπει να αναζητάς πάντα τα καλύτερα δυνατά προϊόντα, ώστε να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου την περιποίηση που της αξίζει! 

Ευτυχώς για σένα, η Glow Era αφουγκράζεται τις ανάγκες σου και έχει πάει τη skin care routine πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Τα φυσικά καλλυντικά της έχουν δημιουργηθεί με ευαισθητοποίηση προς το περιβάλλον και υπόσχονται να σου προσφέρουν την απόλυτη περιποίηση!

Premium σειρά περιποίησης με έκκριμα σαλιγκαριού

Οι ευεργετικές ιδιότητες του υγρού που εκκρίνεται από το σαλιγκάρι συναντούν το όραμα της εταιρίας για τη δημιουργία φυσικών προϊόντων, που σέβονται το περιβάλλον αλλά και τις γυναίκες που της εμπιστεύονται την περιποίηση της επιδερμίδας τους.

Λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά οργανικών καλλυντικών της σειράς είναι τα εξής:

  • Αύξηση παραγωγής υαλουρονικού οξέος
  • Παραγωγή περισσότερου κολλαγόνου
  • Απαλοιφή των πανάδων, ουλών και σημαδιών
  • Εξαφάνιση ρυτίδων
Αμπούλες προσώπου

Οι αμπούλες προσώπου θα γίνουν ο νούμερο ένα σύμμαχός σου!

Αν ψάχνεις ένα προϊόν ανάπλασης που θα κάνει δουλειά, ακόμα και ενώ εσύ κοιμάσαι, τότε το καινοτόμο αυτό καλλυντικό είναι ό,τι πρέπει για σένα. Τα πολλαπλά οφέλη του εκκρίματος του σαλιγκαριού συγκεντρώνονται στις συγκεκριμένες αμπούλες.

Εφάρμοσε την αμπούλα προσώπου, κάθε βράδυ, στην περιοχή των ματιών και του λαιμού και άφησέ τη να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μετά από μόλις 14 εφαρμογές η επιδερμίδα σου θα είναι πιο λαμπερή και σφριγηλή.  

Κρέμες σαλιγκαριού

Οι κρέμες σαλιγκαριού είναι η απόλυτη ‘’τάση’’ και όχι άδικα. Οι μοναδικές ιδιότητες του εκκρίματος σαλιγκαριού σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα φυσικά υλικά που επιλέγει η εταιρία, σεβόμενη τόσο το περιβάλλον όσο και εσένα, δημιουργούν τα απόλυτα προϊόντα.

Επίλεξε τις κρέμες της σειράς και χάρισε στον εαυτό σου την ανάπλαση, την αναζωογόνηση και τη φρεσκάδα που του αξίζει. Για πρόληψη και επανόρθωση και για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου, όποιον τύπο και να έχεις, οι κρέμες σαλιγκαριού είναι η λύση για σένα.

Τα ελληνικά οργανικά καλλυντικά που έχουν κατακτήσει τις γυναίκες σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις κι εσύ στο glowera.eu. Επωφελήσου από τις super τιμές και τα δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για παραγγελίες από 50€ και πάνω.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...