Survivor 5: Ο Βαλάντης επέστρεψε στην Ελλάδα – Χαμός στο αεροδρόμιο, «θα βγουν στη φόρα όλα»

ΟΒαλάντης επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο επικράτησε ένας μικρός χαμός με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για μια δήλωσή του. «Βαλάντη μετάνιωσες για όσα είπες για την Ευρυδίκη;» ρώτησε τον πρώην παίκτη του Survivor 5 μια δημοσιογράφος, με τον τραγουδιστή να απαντά: «Θα βγουν στη φόρα όλα».

Το όλο περιστατικό στο αεροδρόμιο «είχε ως κατάληξη πολλοί συνάδελφοι να ποδοπατηθούν, συγκεκριμένα ο δικός μας οπερατέρ έπεσε κάτω και χτύπησε το πόδι του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή εκπομπή Happy Day.

Ο Βαλάντης, παίκτης στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor, αποχώρησε επεισοδιακά από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο Βαλάντης έμαθε για την αποχώρησή του μέσω… γράμματος με το όνομά του και υπό επιβλητική μουσική με την οποία έντυσε η παραγωγή τα καρέ του και με τον ίδιο να καίει την κόκκινη μπαντάνα μαζεύοντας τα πράγματά του για να αποχωρήσει.

Είχε προηγηθεί η ατάκα του στη συμπαίκτριά του Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να απομονωθεί από την ομάδα του.

Ο Βαλάντης επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor
Ο Βαλάντης επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor


Ο Βαλάντης επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor


Ο Βαλάντης επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor

newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...