Video:Ο συντοπίτης μας Νίκος Ραυτόπουλος στο έκτακτο συνέδριο δικαστικών υπαλλήλων.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Συντοπίτης μας Νίκου Ραυτόπουλου στο έκτακτο συνέδριο δικαστικών υπαλλήλων που πραγματοποιήθηκε στις  29/9/2011.Σας παρουσιάζουμε ολόκληρη την ομιλία  από την ιστοσελίδα http://www.odye.gr αλλά και ένα μικρό απόσπασμα με τα σκληρά λόγια του κ.Ραυτόπουλου  προς την κυβέρνηση.Διαβάστε επίσης την ανακοίνωση της γραμματείας της ΠΑΣΚ δικαστικών υπαλλήλων της οποίας γραμματέας είναι ο  συντοπίτης μας Νίκος Ραυτόπουλος.

 

Ανακοίνωση

Π.Α.Σ.Κ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2011

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Χθες βράδυ η Κοινοβουλευτική Ομάδα της υποταγής στα ξένα συμφέροντα, υπέγραψε την ληξιαρχική πράξη θανάτου της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ. Ενώ η πλατεία Συντάγματος βούλιαζε από εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν κατά του πολυνομοσχεδίου, αυτοί μέσα στη Βουλή βούλιαζαν τους εργαζόμενους στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Τριάντα ακριβώς χρόνια (20-10-1981/20-10-2011) από τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός της Κυβέρνησης της «Εθνικής Ανεξαρτησίας», «της Λαϊκής Κυριαρχίας» και της «Κοινωνικής Δικαιοσύνης» ένας άλλος Παπανδρέου Πρωθυπουργός, αυτός της «Εθνικής υποταγής», της «Λαϊκής εξαθλίωσης» και της «Κοινωνικής αναλγησίας» έβαζε τίτλους τέλους στη μεγάλη παράταξη. Εμείς, τα απλά μέλη και φίλοι της παράταξης αυτής θα τοποθετήσουμε την επιτύμβια πλάκα που θα λέει:

ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ

ΕΣΒΗΣΑΝ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Με βία και αίμα χθες, ψήφισαν τα νέα μέτρα, υποθηκεύοντας το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Δεν αναλογίστηκαν ούτε στιγμή πως θα ανταπεξέλθουν τα νοικοκυριά. Υπήρξαν διάφορες φωνές από βουλευτές, που την τελευταία στιγμή θέλησαν να διαφυλάξουν το κύρος τους, αλλά αποδείχτηκαν για άλλη μια φορά, λόγια για τα τηλεοπτικά παράθυρα. Ήταν η έκτη φορά που ακούσαμε βουλευτές να λένε «θα ψηφίσω για τελευταία φορά». Είναι ψεύτες και αφερέγγυοι, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Η απογοήτευση για μας όμως ήρθε από τους βουλευτές που «κατάγονται» από το συνδικαλιστικό κίνημα. Οι μπροστάρηδες των εργατικών διεκδικήσεων, χθες βράδυ έγιναν οι νεκροθάφτες των κεκτημένων μας. Τελικά αποδείχτηκε ότι 154 οσφυοκάμπτες, χωρίς καμία πολιτική νομιμοποίηση, βύθισαν στην εξαθλίωση έντεκα εκατομμύρια λαού, κάνοντας το χατίρι στους κατακτητές.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Χθες χάθηκε μια μάχη για την αξιοπρέπειά μας, δεν χάθηκε όμως ο πόλεμος, συνεχίζουμε στις αίθουσες των Δικαστηρίων, είμαστε βέβαιοι ότι εκεί δεν χωρούν προδότες και υποτελείς. Η παράταξή μας θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι την τελική μας δικαίωση. Όλες αυτές τις μέρες βρεθήκαμε στους χώρους δουλειάς, στους δρόμους και στις πλατείες, βρεθήκαμε μπροστά σε κάθε κινητοποίηση και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη γνώμη κάποιων εκ των βουλευτών. Δυστυχώς, η διαταγή της Μέρκελ ήταν πιο δυνατή από τη δική μας φωνή.

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΖΩΑ.

Η 15/μελης γραμματεία της παράταξής μας θα συνεδριάσει σύντομα προκειμένου να σας ανακοινώσει τις παραπέρα κινήσεις της.

Εκφράζουμε στην οικογένεια του νεκρού διαδηλωτή οικοδόμου και στους συντρόφους του του ΠΑΜΕ, τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Συνεχίσουμε τους αγώνες για να γίνουν πραγματικότητα όσα μαζί του παλεύαμε.

Η Γραμματεία της ΠΑΣΚ Δικαστικών Υπαλλήλων



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...