Δένδιας: «Κορυφή του παγόβουνου» η υπόθεση με τη ΜΚΟ

Δένδιας: «Κορυφή του παγόβουνου» η υπόθεση με τη ΜΚΟ
Είπε ότι υπάρχει ένα πολύ μεγάλο έδαφος ανεύρεσης τρόπων διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, «το οποίο έγινε ανεκτό επί μακρόν»
Ως «κορυφή του παγόβουνου» χαρακτήρισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας τη μεγάλη απάτη μέσω της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ), που, σύμφωνα με το καταστατικό της, δραστηριοποιούνταν σε αποναρκοθετήσεις σε τρίτες χώρες.

Σε δηλώσεις του έξω από τη Βρετανική Πρεσβεία το μεσημέρι της Τετάρτης και ερωτηθείς σχετικά με το θέμα των ΜΚΟ, ο κ. Δένδιας είπε ότι από την υπόθεση «αποδείχθηκε κάτι που είναι, ήδη, γνωστό: Ο τεράστιος ρόλος που έχουν η ελληνική αστυνομία και η οικονομική αστυνομία για την προστασία του υστερήματος του Έλληνα φορολογούμενου».

Σύμφωνα με τον υπουργό, η γνωστή ιστορία με τη ΜΚΟ, «είναι, ίσως, η κορυφή ενός παγόβουνου», ωστόσο, τόνισε ότι αυτό δεν σημαίνει κανέναν τρόπο ότι όλες οι ΜΚΟ είναι στο ίδιο καλάθι.

«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο έδαφος ανεύρεσης τρόπων διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, το οποίο έγινε ανεκτό επί μακρόν», κατέληξε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...