Διαδοχικές συναντήσεις με υποψηφίους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις με υποψηφίους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του Ε.Κ.Ν.Δ. με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Βασίλη Χατζηλάμπρου στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, ενώ την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Τάκη Λουκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το Εργατικό Κέντρο ανέπτυξε στους υποψηφίους όλα τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι της περιοχής μας.

Οι κ.κ. Χατζηλάμπρου και Λουκόπουλος επισκέφτηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Εργατικού Κέντρου, καθώς επίσης και το χώρο συγκέντρωσης μεταχειρισμένων τηγανελαίων, για τους οποίους εξέφρασαν την ικανοποίησή του.

Οι υποψήφιοι άκουσαν με ενδιαφέρον και προσοχή τα αιτήματα του Ε.Κ.Ν.Δ. και εξέφρασαν την κατανόηση και συμπαράστασή τους στα αιτήματα και στον αγώνα μας, δηλώνοντας ότι θα σταθούν αρωγοί.

 

Από το Ε.Κ.Ν.Δ.

555555 656565 unnamed 3333333 unnamed 3333



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...