Μεϊμαράκης: Η Ν.Δ. παραμένει όρθια απέναντι στην κυβέρνηση

Μεϊμαράκης: Η Ν.Δ. παραμένει όρθια απέναντι στην κυβέρνηση

«Η Νέα Δημοκρατία παραμένει όρθια απέναντι σε μια κυβέρνηση, η οποία λόγω ανικανότητας και ανεπάρκειας, έχει δημιουργήσει και πάλι αβεβαιότητα».

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο περιθώριο συνάντησης με υποστηρικτές της υποψηφιότητας του στις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος, στη Θεσσαλονίκη.

«Λίγοι είναι εκείνοι που δεν ανησυχούν σήμερα για το τι και πως θα ξημερώσει», εκτίμησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και στάθηκε στην ανάγκη να προχωρήσει άμεσα στην ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών η κυβέρνηση, ώστε να αποσυνδεθεί το συγκεκριμένο ζήτημα από την αξιολόγηση.

Σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν πρώτο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο, ενώ σε ό,τι αφορά την κριτική που ασκείται στο κόμμα σχετικά με το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, επεσήμανε ότι η συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας κρίνεται επιτυχημένη.

«Η επιτυχία αυτή ήταν ότι πείσαμε την κ. Μέρκελ να καταλάβει ότι δεν μπορούν να γίνουν κοινές περιπολίες με την Τουρκία στα σύνορα της Ευρώπης κι ότι απαιτείται να φυλαχθούν αυτά από την ελληνική ακτοφυλακή μαζί με τις ευρωπαϊκές δυνάμεις.

Αυτό ήταν η επιτυχία γι αυτό ακριβώς, όπως είδατε και η κ. Μέρκελ στην ολομέλεια του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος μίλησε για φύλαξη συνόρων της Ευρώπης από την ακτοφυλακή δεν μίλησε για κοινές περιπολίες και καταγράφεται θετικά», εξήγησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συναντήθηκε με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ανάμεσα στα οποία ήταν πρώην υπουργοί και υφυπουργοί κυβερνήσεων της Ν.Δ., όπως οι Σωτήρης Κούβελας, Γιώργος Σαλαγκούδης, Αδάμ Ρεγκούζας, Γιώργος Ορφανός, Γιάννης Ιωαννίδης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Γιώργος Βλάχος, οι πρώην γενικοί γραμματείς υπουργείων Στράτος Σιμόπουλος, Παναγιώτης Κοκκόρης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ο Μίλτος Τασούλης, ο Σωτήρης Βόσδου, ο Δημήτρης Δαρνάκας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης κ.α.

Την Τετάρτη ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του «όχι» στις Σέρρες.

Επίθεση του Μεϊμαράκη στην κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με ανάρτηση του στο Twitter.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση βαφτίζει πλούσιους του εργαζομένους και έχοντες του συνταξιούχους.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...