Πλησιάζει το Athens Technopolis Jazz Festival

Πλησιάζει το Athens Technopolis Jazz Festival
Για 14η συνεχή φορά, η «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων φιλοξενεί το Αthens Technopolis Jazz Festival, με jazz τάσεις από όλο τον πλανήτη και συμμετοχές από 12 χώρες.
Από την Πέμπτη 29 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 1 Ιουνίου, μουσικά σχήματα από την Ουγγαρία, το Ισραήλ, την Ελλάδα, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Αυστρία, το Λουξεμβούργο, την Πορτογαλία, την Κύπρο, την Ιταλία, το Βέλγιο και την Τουρκία, θα δώσουν το «παρών» στην Τεχνόπολη.
Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι Singularity Project, δηλαδή  ο πιανίστας Βαγγέλης Στεφανόπουλος, ο σαξοφωνίστας και φλαουτίστας David Lynch, ο νιγηριανής καταγωγής κιθαρίστας Adedeji Adetayo, ο κουβανός μπασίστας Yoel Soto και ο ντράμερ Γιάννης Αγγελόπουλος. Η μουσική τους κινείται σε όλο το φάσμα της σύγχρονης τζαζ, με σημείο εκκίνησης το βασικό και θεμελιώδη εκείνο ηχορυθμό που προκύπτει από την αφρικανική μουσική.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής: την Πέμπτη 29 Μαΐου εμφανίζονται οι Big Band Δήμου Αθηναίων (8 μ.μ.), Egy Kiss Erzsi Zene  από την Ουγγαρία (9 μ.μ.), Tamuz Nissim Quartet featuring Shauli Einav από το Ισραήλ (10 μ.μ.) και Singularity Project από την Ελλάδα (11 μ.μ.), την Παρασκευή 30 Μαΐου οι Rembrandt Frerichs Trio από την Ολλανδία (9 μ.μ.), Ximo Tebar Band  από την Ισπανία (10 μ.μ.) και Lylit – Löscher Duo  από την Αυστρία (11 μ.μ.), το Σάββατο 31 Μαΐου οι Reis / Demuth / Wiltgen από το Λουξεμβούργο (9 μ.μ.), Lama Trio από την Πορτογαλία (10 μ.μ.) και Symmetry  από την Κύπρο και την Κυριακή 1η Ιουνίου οι Niccolo Faraci από την Ιταλία (9 μ.μ.), OakTree από το Βέλγιο (10 μ.μ.) και Ilhan Ersahin’s Wonderland feat. Hüsnü Senlendirinci από την Τουρκία (11 μ.μ.).

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...