Διάσημες που πέρασαν νευρική ανορεξία

Διάσημες που πέρασαν νευρική ανορεξία
Περιμένατε ποτέ από την καλλίγραμμη Jessica Alba ή τη σέξι Victoria Beckham να φλερτάρουν με τη νευρική ανορεξία αντιμετωπίζοντας προβλήματα διατροφικών διαταραχών και διαστρεβλωμένης εικόνας του εαυτού τους; Δείτε ποιες άλλες celebrities έπεσαν θύματα της ασθένειας!

Jessica Alba

Η Jessica Alba διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα κορμιά του Hollywood. Και όμως, η διάσημη ηθοποιός παραδέχτηκε ανοιχτά σε μια παλιότερη συνέντευξη της ότι, για πολλά χρόνια, αντιμετώπιζε προβλήματα διατροφής και έλλειψης αυτοπεποίθησης. Όταν το σώμα της ενηληκιώθηκε αποκτώντας καμπύλες, εκείνη είχε καταρρακωθεί. «Σε κάνει να νιώθεις περίεργα η αλλαγή, σαν να μην είσαι έτοιμη γι αυτή».

Victoria Beckham

To πρώην Spice Girl παραδέχτηκε στο βιβλίο της Learning to Fly ότι φλέρταρε με την ανορεξία για πολλά χρόνια και ότι ήταν πωρωμένη με την εξωτερική της εμφάνιση στο παρελθόν.

Mary-Kate Olsen

Της πήρε εννιά ολόκληρα χρόνια για να θεραπεύσει το πρόβλημα με την ανορεξία. Η πλούσια σταρ είχε πει ότι το απαιτητικό Hollywood και το αδίστακτο σύστημα που συνεχώς σκανάρουν εξονυχιστικά τους πάντες έπαιξαν ένα μεγάλο ρόλο στις διατροφικές της διαταραχές.

Calista Flockhart

Κατά τη διάρκεια των απαιτητικών γυρισμάτων του τηλεοπτικού Ally McBeal, η πρωταγωνίστρια Calista Flockhart γυμναζόταν πολύ αλλά δεν έτρωγε καλά. Αν και στην αρχή δεν ήθελε να το παραδεχτεί και αρνιόταν τις φήμες που την ήθελαν ανορεξική, τελικά δήλωσε δημόσια ότι έπασχε από την ασθένεια και ότι είχε θέματα με την εικόνα του σώματος της. Ακόμα και σήμερα, πάντως, παραμένει πολύ αδύνατη.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...