Κορονοϊός: Κλειστά τα δημαρχιακά καταστήματα Ευπαλίου και Ερατεινής.

      Προς ενημέρωση των δημοτών ο Δήμος Δωρίδος ανακοινώνει τα εξής:

Σήμερα Δευτέρα 01/03/2021 διεγνώσθη μεταξύ του υπαλληλικού προσωπικού του Δήμου ένα θετικό κρούσμα covid-19.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και τον συντονιστή ιατρό ανίχνευσης κρουσμάτων covid-19 κ. Αγάλο Φωτόπουλο, ακολουθώντας αυστηρά το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ προχωρά άμεσα στις εξής ενέργειες:

α) Διακοπή λειτουργίας για δυο (2) ημέρες, την Τρίτη 02/03/2021 και την Τετάρτη 03/03/2021, των Δημαρχιακών καταστημάτων Ευπαλίου και Ερατεινής.

β) Λεπτομερή απολύμανση των κτηρίων και των οχημάτων του Δήμου από εξουσιοδοτημένα προς αυτό συνεργεία, καθώς και εξονυχιστική καθαριότητα κατόπιν αυτής.

γ) Ιχνηλάτηση των άμεσων επαφών του κρούσματος κατά την τελευταία εβδομάδα και υποχρεωτική απομόνωση αυτών σε καραντίνα.

δ) Διενέργεια rapid tests την Πέμπτη 04/03/2021 σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου στις Δημοτικές ενότητες Ευπαλίου και Ερατεινής.

ε) Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί από συνεργείο του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) δωρεάν επαναληπτική δειγματοληψία rapid tests στην Δ.Ε. Λιδωρικίου για όλους, Δημότες και υπαλλήλους.

Ενημερώνουμε επίσης πως την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν και πάλι επαναληπτικές δειγματοληψίες σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Δωρίδος, για τις οποίες θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση. Ο Δήμος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, συνεχίζει καθημερινά τις παρεμβάσεις αποσκοπώντας στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Ταυτόχρονα καλεί όλους να τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας που έχουν δοθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.                  

                                                                                                Ο Γενικός Γραμματέας

      Δήμου Δωρίδος

    ΑΝΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                               



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...