Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ! (Βίντεο)

Στην Ελλάδα έφτασε ο  Τσάβι Πασκουάλγια λογαριασμό του Παναθηναϊκού. 

Ο νέος προπονητής των «πρασίνων» ήταν εμφανώς ευδιάθετος. Μάλιστα, κατά την άφιξή του ανέφερε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Η ομάδα, η διοίκηση, οι παίκτες και οι φίλαθλοι θα είμαστε ενωμένοι για τελειώσουμε την σεζόν πολύ καλά. Αγαπώ την δουλειά μου, το ελληνικό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ χαρούμενος. Μου αρέσει το ελληνικό μπάσκετ. Η Ελλάδα έχει παράδοση. Η τιμή είναι δική μου. Είναι τιμή μου που είμαι μέλος μίας ομάδας με μεγάλη ιστορία». 

Όσο για το αν ήταν δύσκολη απόφαση γι’ αυτόν: «Όχι, καθόλου! Ήταν εύκολη απόφαση, γιατί αγαπώ τη δουλειά μου και τον Παναθηναϊκό! Είναι τιμή μου να είμαι σε ένα τόσο ιστορικό κλαμπ. Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην Αθήνα και θα μένω σε αυτή την όμορφη πόλη».

Το σχόλιο του για το ελληνικό μπάσκετ: «Μου αρέσει το ελληνικό μπάσκετ, μου αρέσει η παράδοση εδώ. Η τιμή είναι για μένα. Είναι τιμή να είμαι μέλος αυτού του ιστορικού κλαμπ και του ιστορικού αθλήματος».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ: «Θα έχουμε χρόνο στη συνέχεια, ενδεχομένως κατά την παρουσίασή μου να τα πούμε αυτά. Τώρα είναι νωρίς ακόμη. Ευχαριστώ όλους που ήρθατε και θα τα πούμε σύντομα».  

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...