Νέο βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της 44χρονης που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Τριχωνίδα

Νέο βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της 44χρονης που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Τριχωνίδα

Ένα νέο βίντεο από το όχημα της 44χρονης αγρότισσας που είχε εξαφανιστεί στις 6 Ιανουαρίου και βρέθηκε δυο μέρες αργότερα, νεκρή στην παραλία Φωτμού της λίμνης Τριχωνίδας στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, παρουσίασε το απόγευμα της Πέμπτης η εκπομπή Tatiana live, στο κανάλι «Ε». Στο βίντεο το αυτοκίνητο της γυναίκας έχει καταγραφεί από τρεις κάμερες που βρίσκονται μέσα σε αγρόκτημα.

Το αγρόκτημα αυτό βρίσκεται περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά από τη μοιραία παραλία. Εκεί δηλαδή που βρέθηκε νεκρή η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροτομή στη σορό της άτυχης μητέρας δεν εντοπίστηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, δεν παρατηρήθηκαν κακώσεις της κεφαλής και δεν υπήρξε στραγγαλισμός αφού βρέθηκε ακέραιο το υοειδές οστού. Με τη μακροσκοπική εξέταση ανιχνεύθηκε αιθάλη στους αεροφόρους αγωγούς.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, για να ολοκληρωθεί η έκθεση και να παραδοθεί στις εισαγγελικές αρχές.

Η οικογένεια της δεν δέχεται την εκδοχή της αυτοχειρίας και πιστεύει ότι ο θάνατος της κρύβει μια καλοστημένη δολοφονία.

Την έρευνα και προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αγρινίου.

Με πληροφορίες από το newsit.gr

thebest.gr

Leave a Comment